Κι επίσημα Σιόβας στον Μαγνησιακό

10η μεταγραφή για τον Μαγνησιακό με τον Κωσταντίνο Σιόβα να έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της βολιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Σιόβα, ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης μας έχοντας και την εμπειρία της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για δυόμιση σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2001 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Βόλου. Σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στην Αγία Παρασκευή και γρήγορα ξεχώρισε για την εκτελεστική του δεινότητα. Μάλιστα τα σεζόν 2018-19 βοήθησε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του στην Α’ ΕΠΣΘ με 21 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 αγώνες.

Στο πρώτο μισό της περιόδου 2019-20 αγωνίστηκε στην Κ19 της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και συγκεκριμένα σε πέντε παιχνίδια του συγκεκριμένου ηλικιακού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Στη συνέχεια πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Μοσχάτου.

Το 2020-21 επέστρεψε στη Μαγνησία για λογαριασμό του Διαγόρα Στεφανοβικείου με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Εκείνο το πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί σε μόλις έναν γύρο με τον Σιόβα να παίζει στα εννέα από τα 10 συνολικά ματς, σκοράροντας μία φορά. Επίσης, είχε λάβει μέρος και σε τρεις αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το 2021-22 έλαβε ξανά μέρος στη Γ’ Εθνική, αλλά φορώντας τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, που επίσης έκανε πολύ καλή πορεία. Εκείνη τη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές, δύο γκολ και αρκετές ασίστ, ενώ έπαιξε και στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Κοζάνη. Τέλος, την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 18 ματς της Α’ ΕΠΣΘ και σκόραρε έξι φορές για λογαριασμό του Ρήγα Φεραίου.

Ο Κωνσταντίνος Σιόβας μετέχει εδώ και λίγο καιρό στην προετοιμασία του Μαγνησιακού και ήδη έλαβε μέρος στα φιλικά παιχνίδια με την Α.Ε. Κιλελέρ και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Τον καλωσορίζουμε επίσημα στην μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις