Με τριάρα πέρασε από την Τσαριτσάνη ο Ολυμπιακός Βόλου (vid)

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας στην Τσαριτσάνη τον Οικονόμο με 3-1.

Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και γρασίδι

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σκοπελίτη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Σέττος. Συγκεκριμένα σε σουτ του Σκοπελίτη απέκρουσε αρχικά ο Νούσιας και στην συνέχεια την μπάλα διεκδίκησε ο Σέττος, ο οποίος ανατράπηκε.

Με ένα εκπληκτικό σουτ του Σέριαν Μιφτάρι από 30 μέτρα στο αριστερό “Γ” του Σταυράκη, οι Τσαριτσανιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 31′, ενώ στο 41′ “άγγιξαν” την ολική ανατροπή σε φάση διαρκείας αλλά το σουτ του Γκαραλιάκου αποκρούστηκε στη γραμμή.
Ο Αναστασίου άγγιξε το 2-1 στο 68′ όμως η κεφαλιά του σε σέντρα του Καμπέρη, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 74′ ο Αλέξανδρος Αναστασίου πήρε το “αίμα” του πίσω όταν με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δραχαλίβα.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο Γκέρι Τζέκα με θεαματικό “ψαλιδάκι”, μετά από σέντρα του Κακάμη.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (46′ Ν.Δραχαλίβας), Μιφτάρι (69′ Ν.Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας (46′ Ηλ.Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Αθανασούλης, Τσούτσας (57′ Σεμερτζίδης), Γανός (74′ Φορτούνας), Γκαραλιάκος (74′ Βασιλειάδης), Στ.Δραχαλίβας (74′ Ματούλας), Δριστέλας (74′ Κωνσταντίνου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ.Καμπέρης, Παπακώστας, Κατσαγεωργίου (46′ Τζέκα), Παπαϊωάννου (66′ Κούλπας), Μπλατσέρι (66′ Αναστασίου), Παπαδήμος (46′ Αθ.Κυρίτσης), Σέττος (73′ Καρατσόλης), Πετράκος (87′ Γιαρλελής), Σκοπελίτης (46′ Κ.Φ.Καμπέρης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις