Φιλική τεσσάρα της Νίκης με Μαγνησιακό

Χωρίς να φορτσάρει και σε ρυθμούς ρελαντί η Νίκη κέρδισε 4-0 τον Μαγνησιακό σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ενώ σε πολλές αλλαγές προχώρησε και ο Θάνος Θεοδώρου στο δεύτερο μέρος.

Το ματς

Το γκολ του Μιράντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο όγδοο λεπτό έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στη Νίκη και τον Μαγνησιακό.

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου προσπάθησε να αιφνιδιάσει και πίεσε στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης όμως οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα και μετέφεραν τη δράση στα καρέ του Μαγνησιακού.

Παρά την κατοχή η Νίκη δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ όμως λίγο πριν το δεκάλεπτο μία ατομική ενέργεια του Μιράντα έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να κερδίσει πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 8′ ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα κατέβασε όμορφα τη βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή, απέφυγε με ντρίπλα τον Σιάτρα που τον ανέτρεψε και τον κ. Τσίντζα να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Μιράντα ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τον Ράπτη στη δεξιά γωνία και την μπάλα στην αριστερή.

Χωρίς ρυθμό και φάσεις στις δύο εστίες συνεχίστηκε το παιχνίδι με εξαίρεση ένα σουτ του Γαβριηλίδη στο 21′. Ο Μιράντα έστρωσε με το στήθος στον κυανόλευκο μέσο, όμως το δυνατό σουτ κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών του πρώτου μέρους η Νίκη έχασε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Τοπαλίδης σημάδεψε με σέντρα το κεφάλι του Μπαλλά όμως η κεφαλιά του νεαρού επιθετικού πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ράπτη.
Με μόλις δύο ποδοσφαιριστές από την αρχική διάταξη και εννέα αλλαγές παρατάχθηκε η Νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51′ η Νίκη αξιοποίησε την πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο διπλασιάζοντας τα τέρματά της. Ο Κρητικός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Τζιώρα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56′ το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απείλησε και με τρίτο τέρμα όμως το σουτ του Παναγιωτίδη από καλή θέση πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα η Νίκη σημείωσε και τρίτο τέρμα. Ο Βουκελάτος με σουτ μέσα από περιοχή δεν άφησε περιθώρια στον Ράπτη, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά του γωνία.
Στο 80′ ο Τζιώρας προσπάθησε να “κρεμάσει” τον αντίπαλο πορτιέρε ωστόσο το σκαφτό σουτ κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κρητικού να δοκιμάσει το πόδι του χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 84′ ο Κοντοστάθης εξουδετέρωσε το διαγώνιο σουτ του Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή όμως δύο λεπτά αργότερα ο παίκτης της Νίκης σε νέα του επέλαση κέρδισε πέναλτι όταν ο Βαρελόπουλος τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Κρητικός γράφοντας το 4-0.

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Κουφογεώργος (30′ λ.τρ. Στίκας), Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Μιράντα, Πολίτης, Μπαλλάς
Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπουργάνης, Να’α, Ανδρέου (57′ Βουκελάτος, Στίκας, Κουτσιμπάνας, Σκεντεράι, Παναγιωτίδης, Πέττας, Κρητικός, Τζιάνης, Τζιώρας

Μαγνησιακός (Θ. Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας, Γαλανόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Μαντώς, Λούρος, Τασιούλης, Μπέικος, Σταμάτης, Σιόβας
Στο δεύτερο ημίχρονο: Κοντοστάθης, Καλτσουνάς, Ζαρκαδής, Χριστίδης, Σιώμος, Βαρελόπουλος, Τρίμης, Αϊντίνι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις