Λούνα για την κακοκαιρία: «Τρόμαξα με τις αστραπές στον Βόλο – Δεν έχουμε νερό»

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία και κυρίως στον Βόλο. Δύο Ισπανοί που ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα περιέγραψαν στην ισπανική ιστοσελίδα revelo τις καταστάσεις που βιώνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας. Ο Αντόνιο Λούνα του Βόλου και ο Νταβίντ Σιμόν της Λαμίας μίλησαν για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή βροχόπτωση.

«Έχουμε μείνει χωρίς νερό από χθες. Το ρεύμα πάει κι έρχεται. Η βροχή που έπεσε το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα ήταν απίστευτη. Δεν είχα δει ποτέ τέτοια καταιγίδα με τόσες αστραπές. Το νερό είχε απίστευτη δύναμη», ανέφερε αρχικά ο Λούνα. «Στην περιοχή που μένω, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου, δεν υπήρξαν πλημμύρες, αλλά ένας συμπαίκτης μου έμεινε χωρίς νερό και ρεύμα. Του είπα να έρθει σε μένα, που έχω τουλάχιστον ρεύμα, αλλά ήταν αδύνατο να πάρει το αυτοκίνητό του και να έρθει», συμπλήρωσε.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον Ισπανό άσο του Βόλου να τονίζει: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου εξαιτίας των αστραπών που έπεφταν. Δεν ταράζομαι εύκολα, αλλά οι αστραπές ήταν τρομακτικές. Συμπτωματικά, είχαμε ρεπό Δευτέρα και Τρίτη και δεν βγήκα από το σπίτι».

Ο Νταβίντ Σιμόν παίζει στη Λαμία και η ανησυχία του ήταν έντονη την Τετάρτη για το τι θα συμβεί. «Βρέχει πιο έντονα τώρα. Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα, αλλά αν δεν σταματήσει, θα έχουμε πλημμύρες», ανέφερε. Μάλιστα τόνισε ότι λόγω της κακοκαιρίας, η προπόνηση της Λαμίας την Τρίτη ήταν πιο σύντομη, ενώ το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, καθώς στη συνέχεια άρχισε η έντονη βροχόπτωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις