Monsters για ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αν θέλετε να τα πάμε καλά πάρτε το αλλιώς…»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ «MONSTERS Larissa-GATE 1» αναφέρονται στις εγκληματικές πολιτικές που μετέτρεψαν τον τόπο τους σε μια απέραντη λίμνη, συμπαραστέκονται έμπρακτα στους πλημμυροπαθείς, ενώ δεν παραλείπουν να ασκήσουν κριτική στην ΠΑΕ ΑΕΛ  για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες χαρακτηρίζοντάς την ‘άφαντη”.

Η ανακοίνωση:

«Όπως γνωρίζετε τις τελευταίες ημέρες η περιοχή της Θεσσαλίας είναι αντιμέτωπη με μια από τις χειρότερες καταστροφές που έχουν λάβει χώρα στη νεότερη ιστορία της χώρας. Οι εγκληματικές πολιτικές που υιοθετήθηκαν σε κυβερνητικό και περιφερειακό επίπεδο έχουν μετατρέψει τον τόπο μας σε μια απέραντη λίμνη. Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες και δυστυχώς οι πιθανότητες να επανέλθει η καθημερινότητά μας στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από μια βδομάδα είναι πλέον απειροελάχιστες.

Από την πρώτη στιγμή που η Λάρισα και τα προάστιά της βρέθηκαν απέναντι στην καταστροφή και ο λαός της Θεσσαλίας βρέθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ΞΑΝΑ μόνος και αβοήθητος, το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ στάθηκε ως ασπίδα και ως χείρα βοηθείας σε κάθε συμπολίτη μας. Σε κάθε γειτονιά από τον Αμπελώνα μέχρι την οδό Βόλου, από τα Ταμπάκικα ως τον Άγιο Θωμά και από τη Νέα Σμύρνη μέχρι τη Φαλάνη, ο λαός αυτής της ομάδας στάθηκε ως ανάχωμα απέναντι σε μια από τις πιο καταστροφικές πλημμύρες που έχουν συμβεί στην ιστορία. Καθημερινά από την περασμένη Τετάρτη λαμβάνουν χώρα περιπολίες σε κάθε γειτονιά για τυχόν απεγκλωβισμούς πολιτών αλλά και ζώων. Ταυτόχρονα έχουν πραγματοποιηθεί οχυρώσεις περιοχών με χιλιάδες σάκους άμμου, οι οποίοι γεμίζονται από τα χέρια των ανθρώπων που χτυπήθηκαν χτες στην Θεοφράστου. Οι συλλογές νερού, τροφίμων και ρούχων που έχουμε πραγματοποιήσει έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να συμβάλλουν στην ανακούφιση χιλιάδων πολιτών του νομού Λάρισας, καθώς και των γειτονικών περιοχών.

Σε αυτή τη μάχη το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ δεν έχει σταθεί μόνο του. Έχουμε λάβει στήριξη, τόσο σε υλικό όσο και οικονομικό επίπεδο και από άλλα εγχώρια οπαδικά κινήματα. Πιο συγκεκριμένα, από τους οπαδούς του Αιγάλεω, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ατρομήτου και του Πανιωνίου. Οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνονται καθημερινά από τα ΜΜΕ ως περιθώριο και εγκληματίες έχουν καταφέρει να βοηθήσουν περισσότερους συνανθρώπους μας από ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό.

Στα πλαίσια αντιμετώπισης των οπαδών ως εγκληματιών τα τελευταία χρόνια, η ελληνική αστυνομία αποφάσισε χθες να χτυπήσει μια εκ των πιο μαζικών συγκεντρώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στη Λάρισα. Χτες δεν χτυπήθηκαν απλά μερικοί οπαδοί και πολιτικές συλλογικότητες της Λάρισας, χτυπήθηκε ο ΛΑΟΣ που έχει βοηθήσει τον ΛΑΟ αυτής της πόλης. Για να μην ξεχνάμε κι όλας, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας η κυβέρνηση επέλεξε μέσω των δυνάμεων καταστολής να χτυπήσει τους πυροσβέστες που έσβηναν ένα νησί για ολόκληρες μέρες και νύχτες. Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο επέλεξαν να κινηθούν και χθες, χτυπώντας αυτούς που βοήθησαν τους Λαρισαίους ενώ εκείνοι έπιναν καφέ πάνω στις μηχανές τους. Διαλέξτε πλευρά, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν γιατί η αγάπη μας για αυτόν τον τόπο και αυτή τη φανέλα δεν έχουν κανένα όριο. Θα συνεχίσουμε με καθαρισμούς τόσο δρόμων, όσο και σπιτιών στο επόμενο διάστημα, συνεισφέροντας όσο περισσότερο μπορούμε στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Τέλος, η παε είναι εντελώς άφαντη και δεν έχει συμβάλλει σε καμία προσπάθεια αυτές τις μέρες. Είναι προσβολή απέναντι στην ιστορία και τον λαό της ΑΕΛ να βγάζει ανακοίνωση που προσβάλλει τον κόσμο αυτής της ομάδας. Αν θέλετε να τα πάμε καλά πάρτε το αλλιώς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις