Δήλωση ΣΟΚ από τον Πρόεδρο Εστίασης Μαγνησίας: Αναλύσαμε το νερό και δεν είναι ούτε να το αγγίζεις

Σοκαριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος Εστίασης Ν. Μαγνησίας, Στέφανος Στεφάνου, για τα αποτελέσματα της ανάλυσης του νερού που πάρθηκε από τρεις κεντρικές καφετέριες του Βόλου. Τα στοιχεία θα παρουσιαστούν αύριο στα μέλη του συλλόγου ωστόσο άμεσα καλούνται οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών εστίασης να αντικαταστήσουν τα υλικά σερβιρίσματος με προϊόντα μίας χρήσης. Μάλιστα, ο κ. Στεφάνου δήλωσε στo magnesianews.gr ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων, το νερό δεν πρέπει να το αγγίζουμε.

Αναλυτικά:

Στέφανος Στεφάνου
Πρόεδρος Εστίασης Ν. Μαγνησίας

Με ιδιωτική πρωτοβουλία του συλλόγου μας, λάβαμε δείγμα νερού προς ανάλυση σε τοπικό πιστοποιημένο εργαστήριο και τα αποτελέσματα μόνο σε κατάσταση εφησυχασμού δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε.

Κατόπιν τούτου θέλουμε να εφιστησουμε την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων του κλάδου μας, και να σας προτρέψουμε σε αντικατάσταση, επιλογή και χρήση ΟΛΩΝ των υλικών σερβιρίσματος, με προϊόντα μιας χρήσης.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αύριο (13/9) στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του συλλόγου στο groove, ώστε να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε μια από κοινού οδηγία λειτουργίας μας ή μη, καθώς θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΗ την διάθεση όλων μας για την προστασία κ ασφάλεια των καταναλωτών συμπολιτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ όμως περίπτωση αυτό, να σημαίνει πως θα αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα την παραμονή σε υγιή κατάσταση και των ίδιων μας των επιχειρήσεων.

Όσοι περισσότεροι τόσο πιο δυνατή θα γίνει η φωνή μας.

Με φιλικούς κ αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μιλώντας δε στο magnesianews.gr σχολίασε πως τα αποτελέσματα του νερού είναι απαράδεκτα, δεν είναι όχι για πόση, αλλά ούτε για να το ακουμπάς και σημείωσε πως αύριο στη συνάντηση των καταστηματαρχών θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα αποτελέσματα που έγιναν σε πιστοποιημένο χημικό εργαστήριο.

Σημειώνεται πως τα δείγματα λήφθηκαν από τις βρύσες τριών καφετεριών στο κέντρο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις