«Προκλητικός και ξεφτιλισμένος … Φερέφωνο του Κομπότη»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ηλιούπολης “ΣΦ Ηλιούπολης” στρέφονται κατά του διαιτητή Τσέτσιλα και των αποφάσεών του στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

Άρχισε τα μεροκάματα ο εγκάθετος διαιτητής του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε ομάδα που παίζει απέναντι στην ομάδα που του τα χώνει γερά.

Το φερέφωνο του Κομπότη διαιτητής Τσετσίλας σφύριξε ό,τι δεν σφυρίζεται στο ντέρμπι Ηλιουπολη-Λεβαδειακός, ξεφτιλίζοντας για άλλη μια φορά την πολύπαθη ελληνική διαιτησία.

Ο Τσέτσιλας σφύριξε το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας τη μια γκάφα μετά την άλλη και σφυρίζοντας εξόφθαλμα υπέρ της ομάδας της Λιβαδειάς, σε τέτοιο βαθμό που απορούσε ακόμα και ο πάγκος του Λεβαδειακού. Σας πήραν χαμπάρι ρε παιδιά, μαζευτείτε λιγο.

Έβγαλε μάτια η απόφαση του και για το ακυρωθέν γκολ της Ηλιούπολης, αλλά και για το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού 2 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης, ακόμα και παρατηρητής τράβαγε τα μαλλιά του με τον Τσέτσιλα και τον Ά´Βοηθό Σπυρόπουλο. Γελούσαν και τα δοκάρια με τα σούργελα που το παιζουν διαιτητές.

Προκλητικός και ξεφτιλισμένος ο Γρεβενιώτης ρέφερι, ο οποίος φλέρταρε με το λιντσάρισμα από τους φίλους της Ηλιούπολης.

Απορίας άξιο: Η ΚΕΔ εκπαιδεύει διαιτητές ή ρουφιάνους και κοπρίτες συγκεκριμένων ομάδων; Να μας πει τουλάχιστον ποσό πάει η ταρίφα ο εγκάθετος διαιτητής του Λεβαδειακού.

Παροτρύνουμε τις ομάδες του Βόρειου ομίλου της SL2 να είναι πολύ προσεκτικές, γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον Λεβαδειακό. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Σε οποίο γήπεδο και αν πάει, θέλει κυνήγι.

Ας παύσουν από τα καθήκοντα του αυτό το μπουμπούκι στη ΚΕΔ πριν αποδειχτεί μοιραίος ο ανίκανος υπάλληλος του Λεβαδειακού για τη Superleague 2.

ΥΓ 1: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

ΥΓ 2: Στον βορρά θα είναι ωραία με τους Τσέτσιλες παρέα

ΥΓ 3: Μήπως οι ομάδες του Βορρά να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά τι τους περιμένει;

ΣΦ Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις