Γεωργούσης: «Και κερατάς και δαρμένος…»

Θέση για τα επεισόδια στο Πανθρακικός-Εθνικός για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και την επίθεση που δέχθηκε, πήρε ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Σπύρος Γεωργούσης.

Αφού εξήγησε το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης έντασης που προκλήθηκε στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, τόνισε ότι έχασε τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα που δέχθηκα, ενώ μίλησε και για τη μήνυση που δέχθηκε, λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τον βγάλουν από θύμα, θύτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παιζόταν ένα παιχνίδι πολύ γρήγορο σε ρυθμό και με δυνατές μονομαχίες. Σε μία φάση άναψαν τα αίματα μετά από ένα μαρκάρισμα. Εγώ δεν εμπλεκόμουν στη φάση, πήγα να χωρίσω όσους είχαν μπλεχτεί στην σύρραξη και δέχθηκε ένα χτύπημα στον αυχένα, το οποίο με έριξε κάτω.

Μόλις σηκώθηκα δέχθηκα και το δεύτερο χτύπημα, το οποίο κυκλοφορεί και σε βίντεο. Στο πρόσωπο, στο αριστερό ζυγωματικό, το οποίο με έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου. Πήγα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και εκεί ήρθαν να μου πάρουν κατάθεση οι άνθρωποι της Ασφάλειας. Κατέθεσα μήνυση προς τον θύτη. Αρκετές ώρες αργότερα και ενώ αισθανόμουν καλά, δύο αστυνομικοί με οδήγησαν στο τμήμα, χωρία να έχουν κάτι για εμένα.

Μου είπαν ότι πρέπει να τελειώσει την κατάθεσή του το άλλο παιδί που εμπλέκεται στο σκηνικό και μου είπαν ότι εκείνος που με χτύπησε κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, ενώ ένας ποδοσφαιριστής της άλλης ομάδας ισχυριζόταν ότι τον χτύπησα, κάτι που δεν ισχύει.

Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια. Έχω υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, δεν μπορώ να επιστρέψω στην Αθήνα, παραμένω στην Κομοτηνή, όπου δικάζομαι αύριο για αθλητική βιαιοπραγία. Αυτό που λέμε και κερατάς και δαρμένος. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ, τη διοίκηση και τον κόσμο του Εθνικού, την πρώην ομάδα μου τον Πανιώνιο, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, για την στήριξη τους. Είμαι το θύμα και πάω να βγω ο θύτης».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις