Θεοδώρου: «Ο Πιερικός ένα από τα πιο βαριά ονόματα της κατηγορίας»

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα ο Μαγνησιακός θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Θάνος Θεοδώρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σίγουρα μας περιμένει μία δύσκολη πρεμιέρα. Ο Πιερικός είναι ένα από τα δύο πιο «βαριά» ονόματα της κατηγορίας, που είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει. Παράλληλα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις εκεί που ενδεχομένως να ανεβάσουν τον βαθμό δυσκολίας διότι δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Επιβάλλεται, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί στον μέγιστο βαθμό και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Γ’ Εθνική είναι μία σκληρή κατηγορία και γι’ αυτό επιβάλλεται να έχουμε επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο περίσσιο πάθος και δύναμη. Μόνο έτσι θα πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα.

Φυσικά ευελπιστούμε και στη στήριξη των φίλων του βολιώτικου ποδοσφαίρου μια και εκπροσωπούμε την πόλη στη Γ’ Εθνική. Με τη δική τους βοήθεια και τη δική μας καλή αγωνιστική παρουσία πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε τη φετινή μας προσπάθεια με το… δεξί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις