Απλήρωτοι οι διαιτητές στη Super League 2 – Κινούνται νομικά

Μοιράσου το άρθρο

Σε λίγες αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο οι διαιτητές της κατηγορίας παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια. Γι’ αυτό έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και κοινοποιείται στους συνδέσμους διαιτητών η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ κι αναφέρει ότι προτίθεται να προχωρήσει δικαστικά σε βάρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και των ομάδων λόγω των οφειλών που υπάρχουν σε διαιτητές της Super League 2.

Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.

Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.

Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!

Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.
Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ
Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις