ΑΕΛ: «Σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά ο Θεοδωρόπουλος»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος κλήθηκε σε απολογία εξαιτίας της «ανάρμοστης και αναίτια υβριστικής συμπεριφοράς του» κατά του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γκουτζίδη, και του γενικού αρχηγού, Θωμά Κυπαρίσση, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το μέλλον του 33χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα θα αποφασιστεί μετά την απολογία του, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Θεοδωρόπουλος είναι μεταξύ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, με το σπίτι του να έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κωστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση.

Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις