Στην ΕΡΤ τα τηλεοπτικά της SL2 – Ποιο είναι το πλάνο της δημόσιας τηλεόρασης

Η Super League 2 βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο έρευνας των ελληνικών και των διεθνών αρχών για το δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού και η ΕΡΤ σφίγγει ακόμη περισσότερο τη μέγγενη.

Η δημόσια τηλεόραση που δεν έχει πληρώσει ούτε την τελευταία δόση για τη σεζόν 2022 – 2023, δεν έδειχνε να έχει πρόθεση να μεταδώσει το φετινό πρωτάθλημα αλλά σύμφωνα με το dailymedia, κατόπιν πιέσεων (και πολιτικών…) κάνει στροφή 180 μοιρών.

Πιθανότατα όμως με μειωμένα χρήματα και με τη μετάδοση σίγουρα ενός (συζητείται για Σάββατο βράδυ αλλά αντιδρούν οι ΠΑΕ…), έως και δύο αγώνων ανά αγωνιστική τα Σαββατοκύριακα (κι ενός όταν έχει εμβόλιμη).

Παράλληλα, αποφασίστηκε όλα τα ματς των ομάδων να βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μια κοινή πλατφόρμα ώστε να ελέγχεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε αυτό συναίνεσαν οι ΕΠΟ, Super League 2 και ΕΠΑΘΛΑ. Η κεντρική διαχείριση θα ανήκει στη διοργανώτρια, ενώ θα προκηρυχθεί διαγωνισμός ώστε να προκύψει η εταιρεία που θα αναλάβει το πρότζεκτ.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα μεταδοθεί το Ιωνικός – Χανιά για τον Νότιο Όμιλο και πιθανώς το Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β για τον Βόρειο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις