Έμπλεξε Νίκη και Gazzetta ο Κυπαρίσσης για τον Θεοδωρόπουλο – Απάντησε ο Δαλαταριώφ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ και το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Κώστα Θεοδωρόπουλο άναψε φωτιές στην ΑΕΛ. Ο Γενικός Αρχηγός των βυσσινί, Θωμάς Κυπαρίσσης, κατηγόρησε τον Παναγιώτη Δαλαταριώφ ότι λόγω της ιδιότητάς του ως εκπρόσωπος Τύπου της Νίκης Βόλου, παρουσίασε με υπερβολή το θέμα ώστε να πλήξει την ΑΕΛ.

Το post του Θωμά Κυπαρίσση

“«Όλοι εσείς που βάλατε φωτιά στα πληκτρολόγια και τόσο άδικα βρίζετε όλο το staff και τη διοίκηση της ΠΑΕ-ΑΕΛ, σε ελάχιστο χρόνο από σήμερα θα διαπιστώσετε το τεράστιο ολίσθημα του εμπλεκόμενου ποδοσφαιριστή και το βρώμικο επικοινωνιακό ρόλο του γνωστού αρθρογράφου του Gazzetta και υπεύθυνου επικοινωνίας της Νίκης Βόλου συνάμα!!!»Αυριο συντονίζεται συνάντηση εμού του ιδίου,του κυρίου Γκουτσιδη,του Κώστα θεοδωροπουλου και αντιπροσωπείας των οργανωμένων συνδέσμων για την αποκατάσταση της αλήθειας στον λαό της Α.Ε.,Λ…η αλήθεια είναι μοναδική και δε φοβάται τπτ…”

Η απάντηση του Παναγιώτη Δαλαταριώφ:

Με τον ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα από τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής, είχα τηλεφωνική επικοινωνία και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από κακή πληροφόρηση που είχε, όπως μου είπε, λύθηκε με τον ίδιο να μου ζητά συγγνώμη. Τον ευχαριστώ για την παραδοχή του λάθους.
Δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ δημοσίως ούτε να κοινοποιήσω ότι υπήρξε τηλ. επαφή αλλά δυστυχώς έπρεπε γιατί το θέμα ξεφεύγει από το μεταξύ μας και αγγίζει και τις ομάδες μας.
Η ΝΙΚΗ δεν έχει ανάγκη να κάνει βρώμικο πόλεμο σε κανέναν. Και λόγω του DNA της, αλλά και των ανθρώπων που την εκπροσωπούν δεν το έχει κάνει ποτέ. Ούτε το Gazzetta κάνει βρώμικο πόλεμο. Επίσης πράττει με τις ίδιες αξίες. Απλά στο Gazzetta υπάρχουν κανονικοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το follow up και το ρεπορτάζ. Και από τη στιγμή που το θέμα αναδείχτηκε από τον ΠΣΑΠΠ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (και από κανέναν βρώμικο πόλεμο κάποιου), στο Gazzetta όφειλαν οι συνάδελφοί μου να δώσουν προέκταση – όπως κάνουν με όλα τα πραγματικά σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν. Και πολύ καλά έκαναν.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες της Super League 2 και της ΑΕΛ – φυσικά, αγωνιστικά, όχι καλύτερη απ’ αυτήν που θέλω να έχει η ΝΙΚΗ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις