Αρσένος: «Να ξανακάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου»

Ως την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του, χαρακτήρισε ο Στέλιος Αρσένος, τη φετινή του Ολυμπιακού Βόλου και χρειάζεται στη στήριξη όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου στην “πρώτη” των ερυθρολεύκων:

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Συγκινητική η παρουσία του κόσμου, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Είναι τιμή μου που θα ηγηθώ την ομάδα του Ολυμπιακού σε μια δύσκολη χρονιά. Την θεωρώ ίσως την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε. Αυτό που θέλω είναι ότι εγώ, οι ποδοσφαιριστές, όλο το σταφ, όπως λειτουργούμε τώρα θα είμαστε αθόρυβοι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει περάσει πολλά και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά, μέσα από πράξεις να τον κάνουμε περήφανο.

Δεν είναι εύκολο να χτιστεί μία ομάδα από το μηδέν. Εμείς όμως είμαστε εδώ. Θα βάλουμε ένα λιθαράκι να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει.

Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Καταλαβαίνετε, όταν χτίζεις μια ομάδα από την αρχή πόσο δύσκολο είναι, εμείς όμως έχουμε την όρεξη και θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει»

Για το ρόστερ κι αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές: «Δεν έχει κλείσει ακόμη. Σε συνεργασία με τον Τάσο Κυριακό τον γενικό αρχηγό, κοιτάζουμε ότι καλύτερο υπάρχει στον νομό, προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό. Έχουμε περιθώριο, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο πραγματικά θα έρθει στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις