Δύο αποχωρήσεις στον Πιερικό λόγω …Μαγνησιακού

Μπορεί ο Πιερικός να κέρδισε τον Μαγνησιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα γιατί, σύμφωνα με ανακοίνωση της κατερινιώτικης ομάδας, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά:

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Μαυρίδη και Ευριπίδη Μιτακιδη, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αναφορικά με σχετικά δημοσιεύματα, η διοίκηση του ΣΦΚ διευκρινίζει οτι έγινε αποδέκτης της δυσαρέσκειας των δυο ποδοσφαιριστων, καθότι δεν συμπεριληφθηκαν από το τεχνικό επιτελειο στην αποστολή του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος με τον Μαγνησιακο.

Κατόπιν τούτου και μετά απο το αίτημα αμφοτερων να αποδεσμευτουν από την ομάδα, αυτο έγινε αποδεκτό.

Η απόφαση για αποχώρηση ληφθηκε αποκλειστικά και μονο απο τους ιδιους και θεωρούμε ότι αυτο έγινε εντελώς βιαστικά, επειδη όμως αποτελεί βασική αρχή της ομάδας να μην διατηρεί στην δύναμη της, χωρίς την συναίνεση του, ένα ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει στον ιστορικό Πιερικό, αποφάσισε να αφήσει αμφότερους ελεύθερους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις