Πλήγμα για ΑΕΛ: Χάνει τη σεζόν ο Τομπίας Σάρατε

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου υπέστη ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΛ, Τομπίας Σάρατε. Η αποστολή για Τηλυκράτη.

Πλήγμα υπέστη η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός, Τομπίας Ζάρατε πέρασε στον αγώνα με τον Καμπανιακό στο 88′ και στην τελευταία φάση τραυματίστηκε σοβαρά. Συγκεκριμένα, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει ουσιαστικά τη σεζόν. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Tobias Zarate υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Καμπανιακό. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη έγινε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες και θα χάσει ένα μεγάλο μέρος του νέου πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται περαστικά στον Tobias Zarate και σύντομα να επιστρέψει στην ενεργό δράση».

Η θεσσαλική ομάδα την Τετάρτη (27/09, 16.00) αντιμετωπίζει στο AEL FC Arena τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 4η φάση του Κυπέλλου. Ο νικητής περνά άνευ αγώνα στους «16». Εκτός πλάνων έμειναν πλην του Σάρατε οι Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Στάμου, Πλέγας.

Η αποστολή: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Παρασκευάς, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πατράλης, Αντράντρα, Οτορμίν, Πεντρόζο, Νίνο, Μαυριάς, Ρούσης, Μπρου, Όγκμποε, Μιλτιάδης, Κοσονού.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις