ΣΟΚ: Ο Μπέος χτύπησε πολίτη στην Άλλη Μεριά – Το σοκαριστικό βίντεο

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στον Βόλο, όταν και έριξε χαστούκι σε πολίτη.

Σοβαρό επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο να χαστουκίζει πολίτη σημειώθηκε στον Βόλο, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Σύμφωνα με το gegonota.news, το πρωί του Σαββάτου (30/9) οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) βρίσκονται στο ρέμα και κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες (29/9) αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε και σήμερα το πρωί και βρήκε τους κατοίκους στη θέση τους. Η αστυνομία κλήθηκε και στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Τότε δεν έλειψαν τα ευτράπελα όταν ένας εξαγριωμένος κάτοικος έπειτα από έναν έντονο διάλογο που είχαν του είπε «αντε γ…». Τότε ο δήμαρχος Βόλου τον πλησίασε και του έριξε χαστούκι με την αστυνομία να παρακολουθεί την σκηνή. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος έδινε εντολή στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα κατέγραφε τα γεγονότα.

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις