«Ενοχλεί που η Νίκη είναι καθαρή»

Μετά τον Βασίλη Βενέτη και η Φωτεινή Κοκκινάκη θα προσφύγει στα δικαστήρια καλώντας τους εμπνευστές του άρθρου αλλά και όσους τα αναπαρήγαγαν, να αποδείξουν το υποτιθέμενo σκάνδαλο για έργα στο «Π. Μαγουλάς».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κ. Κοκκινάκη:

«Ναι , εργάστηκα για την μελέτη του γηπέδου Νίκης Βόλου και το έκανα ΔΩΡΕΑΝ

Σήμερα είδα το όνομά μου να συμπεριλαμβάνεται σε ένα έντυπο, την Απογευματινή, που περιέγραφε πως ως μέλος της διοίκησης της Νίκης Βόλου ανέλαβα την μελέτη του γηπέδου της ομάδας μας. Το δημοσίευμα είχε στόχο τον αντιπρόεδρο της Διοίκησης της ομάδας και μηχανικό- κατασκευαστή Βασίλη Βενέτη , από ανθρώπους αστοιχείωτους περί δημοσίων έργων. Το δημοσίευμα κατηγορεί εμένα ότι ανέλαβα την μελέτη του γηπέδου και ότι ο κ.Βενέτης ανέλαβε την εργολαβία , ενός ανοιχτού πανευρωπαϊκού διαγωνισμού που ηταν αναρτημένος 3 μήνες στην Διαύγεια.

Αλήθεια 1: Υπήρξα μέλος της Διοίκησης της Νίκης Βόλου και για λογαριασμό του Ερασιτέχνη ανέλαβα την μελέτη του γηπέδου που εγκατέλειψε ο Δήμος Βόλου. Ο συντάκτης του κειμένου δεν ζήτησε την άποψή μου για το «σκάνδαλο» που με εμπλέκει και αφήνει υπονοούμενα ότι ήμουν μέλος της διοίκησης για να παίρνω δουλειές.

Η ιστορία της οικογένειάς μου είναι δεμένη απόλυτα με την Νίκη Βόλου και για την στήριξη της ομάδας μας έχουμε δαπανήσει χιλιάδες ευρώ από την προσωπική μας εργασία. Ο κάθε ένας που ζει στον Βόλο γνωρίζει πως η κόρη του μεγάλου Κοκκινάκη δεν θα λάμβανε ποτέ χρήματα για παροχή εργασίας στην ομάδα. Η μελέτη έγινε από το γραφείο μου δωρεάν και ο συντάκτης του κειμένου , αλλά και όσοι ρυπαροί και ανέντιμοι το αναδημοσίευσαν, χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μου για να καταθέσω την άποψή μου, θα κληθούν στα δικαστήρια να αποδείξουν τις αθλιότητές τους και αναμένω να καταθέσουν το τιμολόγιο πληρωμής μου.

Αλήθεια 2: Η Νίκη Βόλου εξυγιάνθηκε και επιβιώνει γιατί η οικογένεια Βενέτη , μια γνωστή οικογένεια του Βόλου, στηρίζει την ομάδα. Ο Βασίλης Βενέτης και η οικογένεια Παπακωνσταντίνου διοικούν την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας και ενοχλεί που δεν διακινούν ή δεν ξεπλένουν μαύρο χρήμα . Η πολύπαθη ΝΙΚΗ μας , η ιστορική προσφυγική ομάδα βρίσκεται στα χέρια αστών και εάν υπάρχει ιδεολογικό πρόβλημα για την Απογευματινή ή οποιονδήποτε άλλον , μπορώ να κατανοήσω την ένστασή τους, αλλά δεν διακρίνω σκάνδαλο.

-Αλήθεια 3: Ο Αντιπρόεδρος της Νίκης Βασίλης Βενέτης δεν ανέμενε να γεμίσει το ταμείο της επιχείρησής του ως κατασκευαστής εργασιών στο γήπεδο. Η Νίκη Βόλου απορροφά 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για να επιβιώνει, όπως αποδεικνύουν τα φορολογικά της στοιχεία, χρήματα που δαπανούν οι οικογένειες Βενέτη –Παπακωνσταντίνου.

-Αλήθεια 4: Ο άνθρωπος που είναι η ΝΙΚΗ συμμετείχε σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό που ήταν αναρτημένος επί τρίμηνο στην Διαύγεια και τον κέρδισε , δίνοντας την υψηλότερη έκπτωση Τα χρήματα επιστρέφουν στην ΝΙΚΗ.

Αλήθεια 5: Οικονομικός διευθυντής της Νίκης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου , παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες, ήταν ο κ. Αργύρης Χαδούλης . Ο συντάκτης του λίβελου θα πρέπει να προσκομίσει στην Δικαιοσύνη τα τιμολόγια πληρωμής στο γραφείο του κ. Χαδούλη από την ομάδα.

Αλήθεια 6: Νομικός Σύμβουλος της Νίκης Βόλου είναι ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Παπαπέτρος. Ο συντάκτης και όσοι αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα θα πρέπει να καταθέσουν τα τιμολόγια πληρωμής στο δικηγορικό του γραφείο. Δεν θα τα βρουν όμως γιατί οι υπηρεσίες ηταν δωρεάν. Ο Νίκος Παπαπέτρος είναι πρόσωπο «μισητό» γιατί έσωσε την Νίκη.

Αλήθεια 7: Το δημοσίευμα μας εμφανίζει όλους σαν διαπλεκόμενους. Είμαστε όλοι διαπλεκόμενοι στην Συμμαχία για τον Βόλο. Στηρίζουμε έναν έντιμο άνθρωπο , στηρίζουμε τον Νίκο Παπαπέτρο για δήμαρχο. Στους κύκλους της λάσπης αυτό είναι το σκάνδαλο, αλλά δεν νομίζω πως η δικαιοσύνη θα τους κατανοήσει».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις