Οπαδοί της ΑΕΛ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ βρέθηκαν τη Δευτέρα (2/10) οπαδοί της ομάδας της Λάρισας.

Εν συνεχεία, εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν από κοινού οι Monsters 1982 και Θύρα 1, στην οποία υπογράμμισαν και τα όσα μετέφεραν στο δυναμικό της ΑΕΛ, το οποίο κάλεσαν να αναλάβει τις ευθύνες του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (3/10) οι Θεσσαλοί -λίγες μέρες μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ Β’- ανακοίνωσαν την αποδοχή της παραίτησης του Παναγιώτη Γκουτσίδη καθώς και ότι θα προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές.

Η ανάρτηση των οργανωμένων της ΑΕΛ:

«Σήμερα αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΛ βρέθηκε στο προπονητικό κεντρο με αφορμή την προχθεσινή εικόνα που σίγουρα δεν ήτανε εικόνα ομάδας που διεκδικεί την άνοδο. Η αγάπη μας για την ΑΕΛ μας έχει μάθει πολύ καλά ένα πράγμα, όποιος παίζει με το άλογο στο στήθος πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο και να ματώνει τη φανέλα. Αυτο ακριβώς θέλαμε να υπενθυμίσουμε στη σημερινή μας επίσκεψη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλει την ιστορία της ΑΕΛ και το κόσμο της. Αναλάβετε τις ευθύνες σας τώρα που είναι νωρίς. Εμείς θα βρισκόμαστε στην θέση μας βοηθώντας την ομάδα όπως και το έχουμε αποδείξει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ΑΕΛ πρέπει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις