Μαγνησιακός: Συνεργασία με το SPORT TRAVEL

Τη συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο SPORT TRAVEL, του Ζήση και του Δημήτρη Ντελόπουλου, ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ SPORT TRAVEL

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει τη συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Sport Travel (Βενιζέλου 73, Λάρισα-τηλ. 2410921121) το οποίο αναλαμβάνει την ασφαλή και άνετη μετακίνηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια της στη Γ’ Εθνική.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ιδρυτές του Sport Travel είναι ο Ζήσης και ο Δημήτρης Ντελόπουλος οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των εμπορευματικών μεταφορών 20 και πλέον χρόνια. Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο της οδικής μεταφοράς όλα αυτά τα χρόνια, επεκτείνουν κι άλλο τις δραστηριότητές τους, αυτή τη φορά στον κλάδο της μεταφοράς επιβατών και του τουρισμού.

Επενδύοντας στην αγορά σύγχρονου στόλου λεωφορείων δημιούργησαν στη Λάρισα μια νέα και οργανωμένη επιχείρηση που αντικείμενο της έχει τη μίσθωση λεωφορείων και τις μεταφορές και μετακινήσεις συλλόγων, εταιρειών, αθλητικών ομάδων, σχολείων, οργανισμών, ιδιωτών. Επίσης, τη διοργάνωση ομαδικών και ατομικών ταξιδιών έχοντας σαν γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη την αξιοπιστία και τη συνέπεια.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ιθύνοντες του Sport Travel και ιδιαίτερα τον κ. Ζήση Ντελόπουλο, για τον οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και για την διαχρονική προσφορά του σε αυτό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις