“Επίθεση” οργανωμένων της ΑΕΛ κατά διοίκησης: Κομήτες που θέλουν να ξεπλύνουν αμαρτίες

Επίθεση των οργανωμένων της ΑΕΛ κατά της διοίκησης προκάλεσαν οι δηλώσεις Νταβέλη. Οι Monsters και η Θύρα 1 εξέδωσε εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας δηλώνουν δίπλα στους παίκτες αλλά απέναντι στη διοίκηση.

Αναλυτικά:

“Είμαστε παντού με το πρόσωπο μας ανοιχτό και καθαρό, γιοί και κόρες Λαρισαίων που γύρισαν όλη την Ευρώπη διαδίδοντας από το Ρέκιαβικ ως την Γενεύη την μοναδική μας ιστορία.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ ταγμένοι στα ιδανικά και τις αξίες έφεραν στην πόλη περηφάνεια και τίτλους έχοντας μια και μοναδική δέσμευση. Το παρελθόν της ΑΕΛ να γίνει οδηγός για ένα λαμπρό μέλλον.

Οι σοβαρές ομάδες δεν χτίζονται με απειλές, αλλά με σωστό πλάνο και ΟΡΑΜΑ!
Μετα από συνεχόμενα λάθη της διοίκησης, και ενώ πάντα δρούσαμε χωρίς εντάσεις και με μόνο γνώμονα την προστασία και ευημερία της ΑΕΛ καλούμαστε για ακόμα μια φορά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Με το να βγάζεις ανθρώπους μπροστά ώστε να καλύψετε τα δικά σας λάθη και την δική σας αδυναμία σας κάνει λίγους επικοινωνιακά

Οι επισημάνσεις μας από ΤΗΝ ΑΡΧΗ ουδέποτε λήφθηκαν σοβαρά. Δώσαμε τις απόψεις μας σε όλους σας για το πως να κινηθείτε. Επανειλημμένα αναφερθήκαμε σε τακτικές που είμαστε ενάντια που ως επί το πλείστον θα έχουν μόνο καταστροφικά αποτελέσματα.

Αυτό που ζητήσαμε ήταν υγεία, διαφάνεια, ειλικρίνεια και ο καθένας μέσα στην ομάδα να έχει τον ρόλο που του αντιστοιχεί. Δεν είστε εδώ για να χωρίσετε τον κόσμο αλλά για να τον ενώσετε, αλλά μέχρι τώρα έχετε καταφέρει το αντίθετο. Ξενερώνετε τον κόσμο που πέρασε τα πάνδεινα και συνεχίζετε να είστε κατώτεροι των περιστάσεων.

Εσείς που έρχεστε ως κομήτες που θέλουν να ξεπλύνουν αμαρτίες διαχωρίζοντας και διασπώντας την κερκίδα σε αγνούς και μολυσμένους, να ψάξετε αλλού να βρείτε αποδιοπομπαίους τράγους! Άλλοι είναι εδώ περαστικοί και άλλοι κατά συνθήκη. Εμεις βάζοντας την ΑΕΛ πάνω από όλα, θα είμαστε μπροστά και παρόντες για να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

MONSTERS 1982
ΘΥΡΑ1”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις