Παραίτηση Τσιτσιρίγκου από τον ΣΦΟΒ: «Ντροπή και αίσχος»

Με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, παραιτήθηκε από το πόστο του.

Αναλυτικά:

Υποβάλω την παραίτηση μου από Πρόεδρος του ΣΦΟΒ μια θέση που υπηρέτησα περίπου 20 χρόνια. Δηλώνω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με την αγαπημένη μου ομάδα τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα με το ποδόσφαιρο. Για εξήντα χρόνια από 7 χρονών παιδάκι βίωσα τα πάντα με την ομάδα μου. Πρωταθλήματα, υποβιβασμούς, νίκες, ήττες, χαρές, πίκρες, αντεγκλήσεις, διεκδικήσεις, τα πάντα. Έζησα το όνειρο της Ευρώπης, έχω για ενθύμιο τα εισιτήρια για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, έζησα τις γιορτές του Πανθεσσαλικού όπου μόνοι μας γεμίζαμε τι στάδιο με 18.000 και 20.000 κόσμο, που ταπεινώναμε αγωνιστική τις ψευτομεγάλες ομάδες των Αθηνών, νιώθω περήφανος που η ομάδα μου κατατάσσεται επίσημα η πρώτη επαρχιακή ομάδα από εισιτήρια και κόσμο. Είμαι περήφανος που σε αυτήν την πόλη του Βόλου όλοι οι Φίλαθλοι στο 90% είναι Ολυμπιακός Βόλου.

Δυστυχώς εκείνο που δεν μπορώ να βιώσω σε προσωπικό επίπεδο από τον χώρο του Συλλόγου είναι το ψέμα, η κοροϊδία, η απαξίωση, η αδιαφορία, το να παίζει κάποιος με τις αγωνίες σου, το να σου δίνει ψεύτικες προσδοκίες και ελπίδες, να τον στηρίζεις, να τον εκτιμάς και αυτός να σου γυρίζει την πλάτη και να μην απαντά ούτε στις κλήσεις.

Τα παρατάω όλα με πικρία και θυμό.

Ντροπή και αίσχος, χωρίς καρδιά, συναίσθημα και ειλικρίνεια και συνέπεια δεν πάει κανείς στην ζωή του πουθενά και η θεία δίκη θα είναι δίκαιη, σύντομη και αυστηρή.

Καλώ τα επίσημα καταγεγραμμένα 470 μέλη μας και τα 12 μέλη της Διοίκησης, να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα του ΣΦΟΒ.

Τέλος καλώ όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την νέα μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση του Ολυμπιακού μας.

 

Με εκτίμηση

– Ο –

Πρόεδρος

Χρήστος Τσιτσιρίγκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις