Με Μιράντα και Μοράρ η Νίκη στο Πολύκαστρο

Ενισχυμένη, σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, θα εμφανιστεί η Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, αύριο (22/10) στις 4 μ.μ. στο Πολύκαστρο καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαντ Μοράρ και Χοσέτε Μιράντα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός ανεβάζει συνεχώς στροφές και κρίθηκε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή. Ο Μιράντα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και παρά το γεγονός ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Ραφαήλ Πέττας, επίσης, είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για το Πολύκαστρο διότι εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Πέττας, Σκεντεράι, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας και Μοράρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις