Ο Τσιτούμης Γενικός Αρχηγός στον Μαγνησιακό Β’

Την πρόσληψη του Παναγιώτη Τσιτούμη στη θέση του Γενικού Αρχηγού στον Μαγνησιακό Β’, ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Αναλυτικά:
Ο Παναγιώτης Τσιτούμης, ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη του ιστορικού μας συλλόγου, ορίστηκε εκ μέρους της διοίκησης ως γενικός αρχηγός στον Μαγνησιακό Β’. Όπως σημειώσαμε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας πρόκειται για την ομάδα που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-21 ετών που θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ.
Ο Μαγνησιακός ανέκαθεν έβγαζε ποδοσφαιριστές μέσα από τα «σπλάχνα» του. Από την ακαδημία του συλλόγου έχουν ξεπηδήσει αρκετοί παίκτες που όχι μόνο έφτασαν στην πρώτη ομάδα, αλλά στη συνέχεια έκαναν αξιόλογη επαγγελματική καριέρα. Έχοντας και τις ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις με δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ο σύλλογός μας θέλει να προσελκύσει νέα παιδιά και να τους δώσει αθλητική διέξοδο. Μέσω του Μαγνησιακού Β’ και εν συνεχεία της πρώτης μας ομάδας ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τον σύλλογό μας να αναδεικνύει σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις