Για την πρώτη νίκη ο Βόλος (28/10, 17:30)

Σπουδαίο ματς κομβικής σημασίας στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος υποδέχεται σήμερα (17:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6) την Κηφισιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να ξεκολλήσουν προκειμένου να αποφύγουν τις περιπέτειες. Ο γηπεδούχος Βόλος είναι ο ουραγός του φετινού πρωταθλήματος και δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκη μέχρι στιγμής. Η ομάδα της Μαγνησίας, έχει συγκομιδή πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες και μετρά μόλις δύο βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Άλχο καθώς ο Φινλανδός δεξιός μπακ αποκόμισε έναν τραυματισμό από τον ματς με τον Παναιτωλικό και δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος. Εκτός των άλλων στην αποστολή δεν βρίσκονται ο Σιέλης και ο Σιαμπάνης. Αντίθετα τα καλά νέα ήρθαν από την πλευρά του Γιώργου Μύγα με τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

Στην αντίπερα όχθη η Κηφισιά έχει καταφέρει να αποκομίσει τρεις βαθμούς στα ισάριθμα παιχνίδια, με την τελευταία ήττα να είναι αυτή από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας μετρώντας 7 βαθμούς και έχοντας συγκομιδή μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Εκτός είναι ο Νίκος Πέιος, λόγω αιματώματος στη γάμπα, ο Μάρκο Γκόμπελιτς λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και ο Τζακ Ιπαλίμπο λόγω της αποβολής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Παρράς, Λαντρ, Σμπώκος, Σπίνος, Τσάπαν, Μασούρας, Μποτία, Αγκμπενιένου, Παπασάββας, Πρίτσας, Νίνης, Σναϊντερλάν, Ίλιεφ, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Αντερέγκεν, Τεττέι, Σάντος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Bόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος-Μύγας, Καλογερόπουλος, Τάχατος, Λούνα- Τσοκάνης, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Ντέλετιτς, Γκλάβσιτς- Γκαρσία

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος-Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Λούμορ- Παπασάββας,Σναϊντερλάν-Ίλιεφ-Κρισιούμα Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις