Δεύτερη συνεχόμενη ΝΙΚΗ και αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα

Πιο άνετα από το τελικό 2-0 η Νίκη κέρδισε τον Καμπανιακό στην επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό και αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κάνει και τα δύο ρεπό της στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι “κλείδωσαν” το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Τζιώρα και Ανδρέου, έψαξαν κι άλλα τέρματα στην επανάληψη ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες της βολιώτικης ομάδας να κερδίζουν το χειροκρότημα της κερκίδας.

Το ματς

Η Νίκη μετουσίωσε σε γκολ δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σ’ έναν Καμπανιακό που δεν αγωνίστηκε «κλειστά», προσπαθώντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στην ανάπτυξη των γηπεδούχων. Οι κυανόλευκοι με γρήγορο passing game και με διαγώνιες μπαλιές ακριβείας βρήκαν λύσεις στην πίεση των φιλοξενούμενων, βρίσκοντας αρκετές φορές εκτεθειμένη την άμυνά τους.

Σε μία από αυτές ο Κάσσος σέρβιρε συρτά από τα δεξιά στον Τζιώρα που από κοντά έκανε το 1-0 στο 30’. Δευτερόλεπτα πριν ο Καμπανιακός είχε απειλήσει στη μία και μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Γιουκούδης από θέση μέσα δεξιά έσπασε προς τα πίσω στον Νίκο Καθάριο που από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δίλεπτο 7-8’ ο Γαβριηλίδης απείλησε την μία κεφαλιά που πέρασε άουτ και τη δεύτερη με σουτ στην κίνηση, με την ίδια κατάληξη. Στο 26’ ο Κάσσος σημάδεψε με κεφαλιά την κλειστή γωνία του Κασαπίδη που δεν αιφνιδιάστηκε, μπλοκάροντας σταθερά.

Μετά το 1-0 η Νίκη όχι μόνο δεν έριξε στροφές αλλά επιδίωξε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα που θα έκανε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 43’ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ανδρέου σε κόρνερ του Μιράντα από τα δεξιά κλείνοντας ιδανικά το πρώτο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο το βολιώτικο συγκρότημα έψαξε και τρίτο τέρμα, είχε δοκάρι με τον Μιράντα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ωστόσο το γκολ δεν ήρθε με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Μιράντα με προσωπική ενέργεια ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κασαπίδη, όμως το σουτ από πλάγια θέση σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού. Στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε ο Γαβριηλίδης πέρασε ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ριμπέιρο έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έσπασε όμορφα στον Παναγιωτίδη, όμως αυτός μπερδεύτηκε και δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να κοντράρει και να περάσει κόρνερ. Στο κόρνερ ο Μπαχανάκ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κασαπίδη.

Στο 65’ ο Κασαπίδης εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Τζιώρα μέσα από την περιοχή κρατώντας το σκορ στο 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή για τη Νίκη καταγράφηκε στο 79’ όταν ο Κρητικός σέρβιρε στον Μοράρ όμως το μακρινό πλασέ του Ρουμάνου επιθετικού πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Καμπανιακός προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και μεταφέροντας τη δράση στα καρέ του Γκαραβέλη, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία έστω για να μειώσει το σκορ.

Λεπτό προς λεπτό το ματς μέσα από το live event του goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις