Αγία Άννα: Αφιερωμένη στον Χατζητρακόσια η εφτάρα επί της Ακρόπολης

Η Αγία Άννα πετούσε φωτιές κόντρα στην Ακρόπολη και την φιλοδώρησε με εφτά τέρματα. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, αφιέρωσαν τη νίκη στον έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, Σωτήρη Χατζητρακόσια που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 19′ με τον Τσελέπη, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Άννα ήταν καταιγιστική και στο 51′ ο Παπαδημητρίου έγραψε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Κορέτα πέντε λεπτά αργότερα και στο 62′ ο Παπαδημητρίου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο της ομάδας του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αγίας Άννας, ο Μάνθος Χειλάς, έγραψε το 5-0 και τη σκυτάλη πήρε ο Κωτούλας που με δύο τέρματά του στο 82′ και στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Πέντε προσθήκες και αποχώρηση Ρόκα

Η Αγία Άννα πριν από το σημερινό παιχνίδι ανακοίνωσε πέντε προσθήκες και την αποχώρηση του Στάθη Ρόκα για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ ‘’Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χειλά Μάνθο από τον ΓΣ Αλμυρού, Μπούτλα Χάρη από τον Πύρασσο, Νταβλαμάνο Θανάση από την Κ19 του ΝΠΣ, Σιμιτσή Δημήτρη από τον Θησέα, και Θεοδωρόπουλο Αντώνη από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Ρόκα Στάθη για προσωπικούς λόγους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις