Έριξαν γκαζάκια στο μαγαζί του διαιτητή Γκάμαρη!

 

Ο Αθηναίος ρέφερι που βρίσκεται στους πίνακες της Superleague, έγινε στόχος αγνώνων τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/11).

Συγκεκριμένα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έβαλαν γκαζάκια στο μαγαζί με λευκά είδη που διαθέτει μαζί με τον αδερφό του στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά όχι ολοσχερής καταστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο κτίριο ζει και η οικογένειά του, η σύζυγος με τα δύο παιδιά του, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, αλλά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι από την πυρκαγιά που προκλήθηκε.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο διαιτητής δεν συνέδεσε το περιστατικό με το ποδόσφαιρο καταθέτοντας στις Αρχές, ούτε ανέφερε να έχει με κάποιον διαφορές.

Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ορίστηκε ο Γκάμαρης, ήταν ως VAR στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 την 11η αγωνιστική. Προηγουμένως ήταν τέταρτος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4, ενώ στο… χορτάρι βρέθηκε τελευταία φορά στο Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1.

Πλέον αναμένεται και η αντίδραση της ΚΕΔ, μιας και από σήμερα ξεκινάει το τριήμερο σεμινάριο διαιτητών στην Ξάνθη όπου αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά δημόσια ο νέος αρχιδιαιτητής, ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις