Ολυμπιακός Βόλου: Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι θα κατεδαφίσει το ΕΑΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου δηλώνει πως αδυνατεί να πιστέψει πως πράγματι ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την πρόθεση να κατεδαφίσει το ΕΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

⚽️📍 Σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε ο κ. Αχιλλέας Μπέος σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό , αδυνατούμε να πιστέψουμε πως πράγματι δήλωσε την πρόθεσή του να “κατεδαφίσει” το ΕΑΚ, γιατί ό,τι κι αν έγινε στην πορεία, σε αυτό το γήπεδο αγαπήθηκε και το αγάπησε σχεδόν όσο κανείς άλλος παράγοντας και διοικητικός ηγέτης στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτό το γήπεδο, εκτός από τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου, είναι και η ζωντανή ιστορία των όσων κατάφερε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, διοικώντας τον Ολυμπιακό και φθάνοντάς τον όχι μόνο ως την Α’ Εθνική, αλλά και μέχρι την Ευρώπη.

Το αν στη συνέχεια υπήρξαν εκατέρωθεν “κόντρες” με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις ή αν η ομάδα χρησιμοποιήθηκε για (μικρο)πολιτικούς λόγους αφορά τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις και δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον ίδιο το σύλλογο. Και σε καμία περίπτωση την παρούσα Διοίκηση του ποδοσφαίρου, που δεν ασχολείται με την πολιτική.

Γνώμη μας είναι ότι το ΕΑΚ όχι μόνο δεν πρέπει να κατεδαφιστεί, αλλά πρέπει να αναστηλωθεί, ανακατασκευαστεί και να παραμείνει ένα ζωντανό “μνημείο” για όσα πέτυχε εκείνος προσωπικά, αλλά και η ομάδα επί των ημερών του. Και υπάρχει όλος ο χώρος, τόσο εντός, όσο και περιμετρικά του γηπέδου για να αθλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου.

⚽️ Όπως είχαμε πει και το καλοκαίρι πως ήμασταν σίγουροι ως αίσθηση ότι ο κ. Αχιλλέας Μπέος θα δώσει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου, τόσο ως προσωπικότητα, όσο και ως Δήμαρχος, έτσι πιστεύουμε και τώρα ότι θα αποδείξει με πράξεις, κάτι που ποτέ δεν μας το έχει πει, αλλά είναι δική μας αίσθηση.

Ότι ως πρώην Διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και ως Δήμαρχος, πάνω από όλα βάζει τη δική του σχέση με την πόλη, την ιστορία με την ομάδα κι όσα έχει περάσει με αυτή και δεν αφήνει καμία προσωπική έριδα και παρελθόν να μπει ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην ομάδα του, αλλά και όσα πέτυχε με αυτή.

Γιατί όταν διοικείς μια ομάδα, ακόμα κι αν χωρίσουν οι δρόμοι σας, παραμένει για πάντα, έστω και “πρώην” παιδί σου.

Ελπίζουμε και η αλήθεια είναι ότι το πιστεύουμε ότι η δική μας κρίση είναι η σωστή.
Υγ. Δεν αποσυντονιζόμαστε από τις αγωνιστικές υποχρέωσεις της ομάδας και τον αγώνα που έρχεται με τον Ρήγα το Σάββατο.

Ολυμπιακός Βόλου για μια ζωή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις