Ρήγας Φεραίος: “Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση είχαν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΕΑΚ μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή της βελεστινιώτικης ομάδας στο 80ο λεπτό. Η διοίκηση του Ρήγα κάνει λόγο για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να είναι θεατές.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του στο ΕΑΚ Βόλου στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ , με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η βία που έχει εμφιλοχωρήσει στα γήπεδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά, πριν το φαινόμενο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, κυρίως από τους ανθρώπους του αθλητισμού, κάτι που χθες δεν είδαμε σε καμία περίπτωση.

Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση, που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του γηπέδου, βρέθηκαν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ιθύνοντες παράγοντες παρακολουθούσαν το “θέαμα” χωρίς καμία αντίδραση!

Και όλα αυτά σε έναν αγώνα που παρακολουθούσαν οικογένειες με μικρά παιδιά!

Πλέον, περιμένουμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΘ να επιληφθούν της υποθέσεως με αίσθημα δικαίου ,έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την εξάλειψη παρόμοιων συμπεριφορών και πρακτικών, που αποτελούν την ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να απομονώσουμε το ταχύτερο δυνατό όλους αυτούς που δεν έχουνε καμία σχέση με τον αθλητισμό και με ότι αυτός πρεσβεύει.

Χωρίς ίχνος ρεβανσισμού,

Με εκτίμηση,το Δ.Σ.του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος””

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις