Ξεσηκωμός για την έκτη συνεχόμενη ΝΙΚΗ

Το “δώρο” της Αναγέννησης Καρδίτσας θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα η Νίκη Βόλου, ώστε κερδίζοντας τον Μακεδονικό να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ήττα του Λεβαδειακού στην Καρδίτσα έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα διότι η ΑΕΛ απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο και η Νίκη έχει τη δυνατότητα να ψαλιδίσει τη διαφορά στους τέσσερις. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Λάρισας φιλοξενεί τους Βοιωτούς και όλα αρχίζουν από το “μηδέν” τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η Νίκη Βόλου έχει πάρει φόρα και δείχνει ασταμάτητη αγωνιστικά, έχοντας πέντε σερί νικηφόρα αποτελέσματα, από τα οποία τα τρία εκτός έδρας. Φιλοξενώντας σήμερα στις 3 μ.μ., τον Μακεδονικό στη Νεάπολη θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των συνεχόμενων νικών, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των έξι που είχε πετύχει την περίοδο 2013-14 όταν είχε κατακτήσει  το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αλλά και την περίοδο 2021-22.

O κόσμος για ακόμη μία φορά αναμένεται να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της βολιώτικης ομάδας, δίνοντας δυναμικό παρών στο γήπεδο της Νέαπολης.

Εκτός του Χοσέτε Μιράντα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Μπαχανάκ και Αναστασίου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ο Μακεδονικός προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων έχοντας καταφέρει να μείνει αήττητος τόσο με την ΑΕΛ (1-1) στο AEL FC ARENA, όσο και με τον Λεβαδειακό (2-2) στην έδρα του. Ενδιάμεσα επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Β’ με 3-2 στη κοινή έδρα της Νέας Ευκαρπίας.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο κ. Μαλεζάς στο ματς με τον Λεβαδειακό: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (76′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ (87′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (58′ Μπιανκόνι), Σιμόνι (76′ Λυμπεράκης)

Μέγας ο διαιτητής

Το ματς θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δαυίδ Πριόνας και Αντώνης Ιωάννου από την Εύβοια. Τέταρτη θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Αντώνης Βαλιώτης από την ίδια Ένωση.

Ο κ. Μέγας έχει ξανασφυρίξει παιχνίδι της Νίκης στη φετινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα το ματς του Πολυκάστρου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου που ανέδειξε νικητές τους Βολιώτες με σκορ 3-1

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή της κάρτας διαρκείας 2023-2024.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις