Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του τροχαίου στον Βόλο -Σε σοκ η oδηγός

Ενα ζευγάρι , ο Α. Σ και η Μ. Σ, είναι νεκροί μετά από τροχαίο στο Σωρό. Η ταυτοποίηση έγινε πριν λίγη ωρα στο Νοσοκομείο του Βόλου από συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου. Ο άντρας είναι 68 ετών και η συζυγός του 64 ετών. Το ζευγάρι έχασε την ζωή του όταν το δίκυκλο που επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας VW Golf, που οδηγούσε μια 35χρονη γυναίκα. Σοκαρισμένη είναι η οδηγός του αυτοκινήτου που αυτή την ωρα δίνει κατάθεση στην τροχαία και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και έχασαν την ζωή τους δύο άνθρωποι. Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως στο τροχαίο υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου αυτοκινήτου.

Το μηχανάκι που επέβαινε το ζευγάρι συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και στη συνέχεια με άλλο διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από την 35χρονη.

Η σύγκρουση, που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί στον δρόμο Βόλου – Νέας Αγχιάλου, στο ύψος της “Φαρίντας”, λίγο πριν τη στροφή του Σωρού, ήταν σφοδρότατη και στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η τροχαία που έκλεισε τον δρόμο και η κυκλοφορία των οχημάτων εκτράπηκε μέσω Αλυκών, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις