Πρωτεσίλαος: “Ως εδώ και μη παρέκει με τον διαιτητή Κο Καλογιάννη”

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε η διοίκηση του Πρωτεσίλαου Πτελεού μετά το ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Η ανακοίνωση:

“Σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση. Ως εδώ και μη παρέκει με τον διαιτητή Κο Καλογιάννη. Ένα θαυμάσιο ματς όπως εξελισσόταν με τις εκτός τόπου και χρόνου αποφάσεις του θα τιναζόταν στον αέρα αν δεν επικρατούσε η ψυχραιμία όλων μας και από τις δύο ομάδες.

Δύο ανύπαρκτα πέναλτι μετά το 0-1 φρόντισε να καταλάβουμε ποια θα είναι η κατάληξη. Όπως ακριβώς φρόντισε και στο παιχνίδι μας με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου. Δεν είμαστε σέ θέση να γνωριζουμε αν αυτό γίνεται εσκεμμένα ή λόγω ανικανότητας. Και οι αντίπαλοί μας με πολλά παράπονα και δικαιολογημένα για αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα. Με ένα πέναλτι στο 94′ υπέρ μας και αυτό ανύπαρκτο, προφανώς για “ξεκάρφωμα”.

Σημειωτέον δεν κατηγορούμε σέ καμία περίπτωση τις ομάδες της Δήμητρας Ευξεινουπολης και των Μυρμιδόνων Πλατάνου όπου τύχαμε άψογης φιλοξενίας από τους ανθρώπους τους. Είναι κρίμα και άδικο για εμάς ποu θυσιάζουμε χρόνο και χρήμα και για τους ποδοσφαιριστές μας που ιδρώνουν την φανέλα τους για να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα μας.

Ζητάμε ισονομία και τίποτε άλλο. Κανείς ποτέ δεν μάς χάρισε τίποτα. Ως εκ τούτου ζητούμε από εδώ και στο εξής την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τούς αγώνες μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις