Άνετα το 9Χ9 ο Ολυμπιακός – Πέρασε με τεσσάρα από το Βασδέκειο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε νικηφόρα και από το Βασδέκειο, πετυχαίνοντας την ένατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν τέσσερα τέρματα και χωρίς να φορτσάρουν πήραν μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε αλλά δεν διέθετε την ποιότητα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι όταν ακόμη το σκορ ήταν ρευστό, με τον Σταυράκη να κρατάει το “μηδέν” στην εστία του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έγραψε το 1-0 στο 11′ με τον Σέττο ενώ το 2-0 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε ο Αναστασίου στο 42′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 77′ με τον Ματέα και ο Μπλατσέρης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς

Ο Πανιώνιος άγγιξε το 1-0 στο 6ο λεπτό. Ο Καρακώστας κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή των φιλοξενούμενων, αφού κέρδισε δύο κόντρες “σέρβιρε” στον Κιπτίου, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σταυράκη.

Στο 11′ ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ, στην πρώτη του καλή στιγμή του αγώνα. Ο Γκαλίτσιος γέμισε από τον άξονα, ο Ματέα με κεφαλιά “έσπασε” προς τον Σέττο που χωρίς πίεση πλάσαρε εύστοχα τον Καγιάννη, για το 0-1 των ερυθρολεύκων

Ο Αναστασίου στο 25′ επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Καγιάνη. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζάγγας έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση όταν απέκρουσε το σουτ του Σκοπελίτη με τον Καγιάννη εξουδετερωμένο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πανιώνιος έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Κιπτίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γκαλίτσιο, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος, με τον Σταυράκη να αποκρούει, κρατώντας το “μηδέν” στην εστία του.

Στο 42ο λεπτό ο Αναστασίου με πλασέ σε κενή εστία, μετά από ασίστ του Σέττου από αριστερά, έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

To δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε αργό ρυθμό με αποτέλεσμα οι φάσεις στις δύο εστίες να είναι λίγες. Σε μία απ’ αυτές ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 0-3 και κλείδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγκεκριμένα, στο 77′ ο Μπλατσέρης πέρασε κάθετα την μπάλα στην περιοχή, με τον Ματέα με πλασέ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καγιάννη.

Στο 80′ ο Μπλατσέρης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή άφησε ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον Καγιάννη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Σκοπελίτης (46′ Καρατσόλης), Καμπέρης, Ματέα, Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιος, Νούσιος (46′ Μπλατσέρης), Κατσαγεωργίου (70′ Κ.Θ. Καμπέρης), Αναστασίου, Πετράκος (46′ Κυρίτσης), Σέττος (59′ Παπαδήμος)

Πανιώνιος: Καγιάννης, Τάρε (82′ Παπανδρέου), Σταμάτης, Μαρούφ, Ζάγκας, Καμηνιώτης, Νικούδης, Σταυραντώνης (71′ Πέππας), Κιπτίου (74′ Πέτσης), Κανιούρας, Καρακώστας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις