Ξεκινήστε στο myDATA με το πρόγραμμα τιμολόγησης Timologic

Ηλεκτρονική τιμολόγηση ξεκίνησε για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες και πλέον είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τα παραστατικά ηλεκτρονικά στο mydata της ΑΑΔΕ. Αυτό είναι μία ευκαιρία για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να αναβαθμίσουνε ηλεκτρονικά την επιχείρησή τους με τα κατάλληλα λογισμικά και να κάνουνε πιο εύκολη και από την χειρόγραφη την διαδικασία της τιμολόγησης . Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα θα μπορούνε να γλιτώσουνε χρόνο από την διαδικασία που μέχρι πρότινος τον σπαταλούσανε ώστε να γράφουνε χειρόγραφα παραστατικά και να τα αποθηκεύουνε σε φακέλους .

Με την εφαρμογή τιμολόγηση Timologic μπορείς να διαχειριστείς εύκολα υπηρεσίες και πελάτες μέσα από την εφαρμογή όπως επίσης και να δημιουργήσεις και να στείλεις με email τα παραστατικά σου στους πελάτες και τον λογιστή σου.

Την εφαρμογή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εύκολα από σταθερό υπολογιστή κινητό τηλέφωνο με μόνη προϋπόθεση να έχεις σύνδεση στο internet

Είναι πολύ πιο απλή σε σχέση με τις άλλες εφαρμογές που κυκλοφορούνε στο εμπόριο και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει εύκολα και κάποιος ο οποίος δεν έχει μεγάλη οικειότητα με εφαρμογές

Η τιμή της είναι από τις πιο οικονομικές σε σχέση με αντίστοιχες εφαρμογές που υπάρχουν στο ίντερνετ και διαθέτουν τις ίδιες δυνατότητες όπως περιγράφονται παρακάτω .

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους κλάδους
Εκδώστε τα παραστατικά σας εύκολα και από παντού
Σχεδιάστε το παραστατικό της επιχείρησης σας
Διαχειριστείτε  το πελατολόγιο σας
Πρόσβαση online η από την android εφαρμογή
Στέλνετε τα παραστατικά σας στους πελάτες και τον λογιστή σας
Δέχεστε ηλεκτρονικές πληρωμές σε τιμολόγια και αποδείξεις
Κατάλληλο για ελεύθερους επαγγελματίες , γιατρούς , μηχανικούς και αρχιτέκτονες , ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία , και γενικά όλους τους κλάδους παροχής υπηρεσιών .

Περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη και καθοδήγηση για να ξεκινήσετε. Χωρίς δέσμευση, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να κάνετε Ρύθμιση και Εξατομίκευση χρωμάτων και λογότυπου παραστατικού

Δοκιμάστε εδώ το πρόγραμμα τιμολόγησης δωρεάν για 7 ημέρες χωρίς κανέναν περιορισμό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις