Χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών με τον ΠΑΟΚ Β’

Χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών η Νίκη φιλοξενεί σήμερα (11/12) στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου τον ΠΑΟΚ Β’. Οι κυανόλευκοι θέλουν τους τρεις βαθμούς καθώς έχουν μείνει ήδη μακριά από την κορυφή και νέο στραβοπάτημα θα τους απομακρύνει από τον στόχο του πρωταθλητιμού.

Η Νίκη μετά το σημερινό ματς θα κάνει τα δύο “ρεπό” της και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση το νέο έτος με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, με Λεβαδειακό και Κοζάνη, κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών σήμερα, κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία, Τάσου Κρητικού που υπέστη θλάση στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Με Τζίμα η αποστολή του ΠΑΟΚ

 O Αλέξης Αλεξιάδης πήρε μαζί του στον Βόλο τον 17χρονο φορ Στέφανο Τζίμα καθώς η πρώτη ομάδα δεν θα αγωνιστεί λόγω της αποχής των διαιτητών. Στην αποστολή είναι και ο Ταλιχμανίδης, όμως έμειναν εκτός οι Τασιούρας, Κιτσάκης και Σμυρλής.

Ο νεαρός επιθετικός είναι διαρκώς στις αποστολές του Ραζβάν Λουτσέσκου με την πρώτη ομάδα, έχοντας φέτος μέχρι τώρα εννιά συμμετοχές και ένα γκολ στη Stoiximan Super League, ενώ αν αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη θα παίξει τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά και με τη δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Δεληγιάννης, Κωττάς, Σελιμάι, Γρόσδης, Νινούα, Τσίκος, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Γκούμας, Κουλούρης, Σπυράκος, Πανίδης, Τζίμας.

Οι διαιτητές

Ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας θα διευθύνει την αναμέτρηση . Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Πέτρος Τρύφων (Δράμας).

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή της κάρτας διαρκείας 2023-2024.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις