Το «βιολί» του ο Κένταυρος

Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, αυτή την φορά στην έδρα του, αφού επιβλήθηκε της αξιόμαχης Γ.Ε Δράμας με 31-25. Οι φιλοξενούμενοι σε δυσμενή θέση μετά από δύο ήττες ήρθαν στο Βόλο για το colpo grosso. Οι νεαροί παίκτες των Κρατήρα και Αναστασίου όμως είχαν διαφορετική άποψη. Επομένως, με επτά νίκες σε επτά παιχνίδια ο Κένταυρος παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β Εθνικής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε ένα εκ προοιμίου απαιτητικό παιχνίδι οι Βολιώτες έδειξαν αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα. Η προετοιμασία που είχε προηγηθεί απέδωσε καρπούς και η εικόνα του παιχνιδιού αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Παρόλο που στο πρώτο δεκάλεπτο η έμπειρη ομάδα της Δράμας προηγήθηκε με 5-6, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν σε όλο το υπόλοιπο διάστημα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα του ΕΑΚ να δείχνει σκορ 18-15.
Το δεύτερο μέρος πρόσφερε κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι Μακεδόνες με κορυφαίο τον Φραγκούλη που πέτυχε δώδεκα τέρματα, προσπαθούσαν να φθάσουν του Θεσσαλούς δίχως όμως να τα καταφέρνουν. Ο Κένταυρος είχε πάντα τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και παρόλη την αστοχία από την γραμμή των επτά μέτρων κατάφερε στο τελευταίο πεντάλεπτο και με την βοήθεια του κόσμου, να μεγαλώσει την διαφορά μέχρι το τελικό 31-25. Τέλος, οι Λαζάρου και Μακρής διατήρησαν τα σκήπτρα τους στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας από επτά τέρματα.
Την επόμενη (8η) αγωνιστική ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου θα προσθέσει δύο επιπλέον πόντους στην βαθμολογική του συγκομιδή δίχως να αγωνιστεί. Η απόσυρση της Αναγέννησης Άρτας από το πρωτάθλημα επιτρέπει στην ομάδα της Μαγνησίας να οργανώσει από νωρίς το πρόγραμμα της για το 2024.
Πεντάλεπτα: 1-2,5-6,9-6,12-9,14-12,18-15 [ημ], 20-17,22-19,24-22,26-23,27-25,31-25.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ: Γκαμώτσος, Μηλιορδος Δ., Καλαποδάς, Λαζάρου 7, Χαλκιάς, Ελευθεριάδης, Μηλιόρδος Αθ., Αντωνιάδης 3,Χιώτης 4, Καρανάσιος 2,Ζαμάνης 1, Μιχαλόπουλος 2,Πάσχος 5, Μακρής 7.
Δίλεπτα 4-2. Πέναλτι 0/3-2/3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις