Κοσμάς σε Κούγια: «Θα τη σέβεστε»

Στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στο Δ.Σ. της Stoiximan Super League απάντησε η ΑΕΚ.

Μέσω του Γιώργου Κοσμά, η «Ένωση» τοποθετήθηκε αρχικά για το αίτημα που είχε προβάλλει ο Ολυμπιακός σε προηγούμενη συνεδρίαση να υπάρξει από τη λίγκα παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας και πολιτικής αγωγής στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ανέφερε συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Είναι ξεκάθαρο και δεν χρειάζεται καν κουβέντα γι’ αυτό ότι και η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει κι έχει εκφράσει ήδη την βούληση της για να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Είναι επίσης δεδομένο πως αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε γι’ αυτή την ιστορία. Τουλάχιστον η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει την παραμικρή πληροφορία.

Όταν λοιπόν αυτή την στιγμή κινούμαστε προς το παρόν αποκλειστικά σε επίπεδο φημολογιών, δεν μπορεί η Super League, να ασχολείται με το να προβεί σε νομικές ενέργειες. Όσο δεν έχουμε δικογραφία, δεν έχουμε άσκηση διώξεων και γνώση αποδεικτικού υλικού.

Οπότε χαίρομαι που και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέσυρε ουσιαστικά την θέση του στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο περί δήλωσης υποστήριξης κατηγορίας από την πλευρά της Λίγκας και πολιτικής αγωγής σε μια υπόθεση που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.

Βεβαίως είμαστε σύμφωνοι στο να επιταχυνθεί η διαδικασία, όμως η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη σε καμιά περίπτωση να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε επικοινωνιακό παιχνίδι από τον οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε παιχνίδι εντυπώσεων. Πρόκειται για πολύ σοβαρές υποθέσεις για να παίζουμε γύρω τους οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής δικαιοσύνης, δεν συμφωνεί σε καμιά περίπτωση με την απόδοση οποιασδήποτε μομφής σε οποιονδήποτε λειτουργό της δικαιοσύνης, όπως αφέθηκαν υπονοούμενα για συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πορευθεί σε θεσμικό και μόνο επίπεδο, όπως κάνει πάντοτε.

Όταν λοιπόν λάβουμε γνώση οποιασδήποτε δικογραφίας, οποιασδήποτε άσκησης διώξεως ή οποιουδήποτε αποδεικτικού υλικού θα τοποθετηθούμε κι εμείς επ’ αυτού. Προς το παρόν εκφράζουμε κι εμείς την βούληση μας για την άμεση διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης».

Με αφορμή, δε, τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια που έγιναν και επί προσωπικού, ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε και επ’ αυτού, λέγοντας:

«Εδώ κύριε απευθύνεστε στην ΠΑΕ ΑΕΚ κι όχι σε μένα προσωπικά. Εδώ εκπροσωπούμε τις ΠΑΕ που ανήκουμε κι όχι τους εαυτούς μας. Την ΠΑΕ ΑΕΚ όμως θα την σέβεστε, να το βάλετε καλά στο μυαλό σας αυτό, θα την σέβεστε. Κι επιτέλους πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία που ζούμε στα δύο τελευταία διοικητικά συμβούλια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις