Μπαράζ ανακοινώσεων από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

Οχτώ ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Πανιώνιος στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά:

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας βρίσκεται καθηλωμένος στην “ουρά” της βαθμολογίας της Α’ Τοπικής με μόλις τρεις βαθμούς, αλλά παρόλα αυτά οι άνθρωποι του κυανερυθρου συλλόγου της Νέας Ιωνίας δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και προβαίνουν σε ανασύνταξη δυνάμεων και ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού δίνοντας έμφαση στην ανανέωση με “νέο αίμα”, ώστε να καταφέρουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην Α’ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν κατά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη από τον Μαγνησιακο οι ταλαντούχοι Ηρακλής Βαρελόπουλος 18 ετών που αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και Δημήτρης Καρμάγαλος 19 ετών που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Επίσης, επέστρεψαν με θητεία στον Πανιώνιο ο 21χρονος τερματοφύλακας Φανούρης Χατζηαντωνίου που μέχρι πρότινος κάλυπτε την εστία του Νηλεα όπως και ο έμπειρος μέσος Διονύσης Αγκόλι που ανήκε στην ΑΕ 2002.

Επίσης, επέστρεψε και ο γηγενής 18χρονος Ευστάθιος Πριτσίνης.

Ακόμα αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Γεωργίου που παίζει ως αμυντικό χαφ από Νηλεα και με “πλούσιες” παραστάσεις σε Γ’Εθνική(Αγία Παρασκευή και Ατρόμητος Πειραιά,ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο σέντερ φορ Σκέρντι Σουλάι θα φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου με θητεία σε Μαγνησιακο (2016-2018),Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας (2018-2019),ΑΣΒ Πύρρος (2019-2021),ΓΣ Αλμυρού (2021-2022) και ΑΕ 2002 (2022 μέχρι τώρα).

Τέλος,ο κύκλος των μεταγραφών κλείνει με 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Χριστόφορο Καραϊσκο προερχόμενο από τον Άθλο Αλμυρού.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Μαγνησιακού,
την πρόεδρο του Νηλεα κα Αργυρώ Κουκουσέλη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κουβαρά στο θέμα των μεταγραφών.

Επίσης,τον πρόεδρο της ΑΕ 2002 κ. Αποστόλη Τζοβάρα και τον αρχηγό της ομάδας των Καλών Νερών κ. Αντώνη Τζοβάρα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις