Άγγελος Διγκόζης: «Πολύ βαρύ αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Διγκόζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Κοζάνης όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Είναι μία εμφάνιση που δεν μας αρέσει καθόλου και είναι ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα στην έδρα μας. Αν αναλογιστείτε μέχρι τώρα πως έχουμε δεχθεί πάρα πολύ λίγα γκολ και δεχθήκαμε σ’ ένα ματς τρία τέρματα, είναι πρόβλημα.

Δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι σε όλο το ενενηντάλεπτο. Θα βρούμε τι φταίει και θα βρούμε τις λύσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι από αυτή την ήττα να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Υπάρχει στεναχώρια για τη σημερινή εικόνα. Σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου έχουμε δείξει διαφορετικό πρόσωπο, δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραδειγματιστούμε από τη σημερινή ήττα και να συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας”

Τέλος ο Άγγελος Διγκόζης ανέφερε πως η διοίκηση κάνει προσπάθεια για να ενισχύσει την ομάδα όμως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις