Σε τροχιά πλέι οφ ο ΠΑΟΚ Β’, 1-0 την Κοζάνη

Σε εξ αναβολής ματς της 21ης στροφής ο ΠΑΟΚ Β νίκησε 1-0 και βρέθηκε στο -1 από τα πλέι οφ.

Η τελευταία έξοδος της Κοζάνης πριν από αυτές των πλέι άουτ δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ηττήθηκε 1-0 στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β και έμεινε 9η με 21 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια. Αντίθετα, ο Δικέφαλος του Βορρά πλησίασε την 5η θέση και τα πλέι οφ στον πόντο.

Στο εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής η φιλοξενούμενη είχε μία καλή ευκαιρία στο 9′ με τον Μπαλωμένο να αποκρούει τη μπάλα σε σουτ του Κούφα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φίλων ανατράπηκε από τον Μπογκντάνοβιτς και ο Δαρέλας με πέναλτι έκανε το 1-0.

Η Κοζάνη προσπάθησε να αποφύγει την 4η διαδοχική ήττα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες όπως αυτή στο 82′ του Γραμμένου, με τον Μπαλωμένο να σώζει την εστία του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β – ΚΟΖΑΝΗ 1-0
Σκόρερ: 15′ πέν. Δαρέλας

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ λ.τρ. Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος (86′ Μπράντονιτς), Γκούμας (62′ Σαποβάλοβ), Δαρέλας (86′ Κιτσάκης), Κανίς (62′ Νινούα).

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (87′ Κανούλας), Ίτσιος, Παπαδόπουλος (87′ Ψάλτης), Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (65′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (72′ Μάγκανιτς).

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Χρυσέλης (Ξάνθης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις