Τριπλή προσθήκη στον Ατρόμητο Ν. Ιωνίας

Τρεις παίκτες ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας. Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο Γιώργο Κατσούδα, τον 22χρονο εξτρέμ Φοίβο Παντελίδη και τον 18χρονο δεξιό μπακ Κωνσταντίνο Μαλλιαρό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Κατσούδα, του επίσης 22χρονου Φοίβου Παντελίδη και του 18χρονου Κωνσταντίνου Μαλλιαρού.
Ο ταλαντούχος 22χρονος Κατσουδας που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Διμηνίου, Ρήγα Φεραίο καθώς και Ελευθεριακό από όπου και τον αποκτήσαμε… Πρόκειται για προσθήκη που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει την φετινή σεζόν.
Ο 22χρονος Παντελίδης που αγωνίζεται ως εξτρέμ τόσο στην δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Διμηνίου, Αστέρα Ριζομύλου, Ηρακλή Βόλου καθώς και στην ομάδα της Σκιάθου από όπου και τον αποκτήσαμε.
Ο 18χρονος Μαλλιαρός που αγωνίζεται ως δεξί μπακ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τοξότη καθώς και στην Ακρόπολη και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας.
Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις