«Ο σεβασμός κερδίζεται…»

Ανακοίνωση – διευκρίνιση ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις εξέδωσε η Ανάληψη.

Αναλυτικά:

Ο σεβασμός ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ…
Τα παρακάτω αποτελούν την επίσημη θέση του Συλλόγου ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ και δημοσιεύονται μόνο και μόνο για να μην παραμείνει η παραμικρή σκιά και για να μην δημιουργούνται τεχνηέντως λανθασμένες εντυπώσεις, τουλάχιστον σε όσους τρίτους είναι ενδεχομένως καλοπροαίρετοι.
​Όλοι συμφωνούμε πως δεν είναι αποδεκτό να διαπιστώνουμε- και μάλιστα τυχαία –ότι ένας ενεργός αθλητής μας συμμετέχει σε φιλικό αγώνα άλλου Σωματείου, ΧΩΡΙΣ προηγουμένως να έχει ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ του δικού μας Σωματείου! Στην εύλογη απορία μας προς τη διοίκηση του άλλου Σωματείου σχετικά με τη συμμετοχή του παίκτη μας στον φιλικό τους, η απάντηση που δόθηκε ήταν πως συμφώνησαν με τον αθλητή την μετακίνησή του στην ομάδα τους, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ!
​Μάλιστα μετά από όλα αυτά, όχι μόνο δεν έγινε από τον συγκεκριμένο αθλητή κάποια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αλλά απαίτησε «ετσιθελικά» τη μετακίνηση του -ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ενώπιον της διοίκησης της ομάδας- και μάλιστα με δημόσιες «κορώνες περί ήθους » και εμφάνιση των «γεγονότων», όπως τον βόλευε…
Πιστεύουμε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, όμως στο Σωματείο μας κανείς δεν είναι πάνω από τους συμπαίκτες του και την Ομάδα.
Ο Α.Ε.Σ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ έχει έμπρακτα και επανειλημμένα αποδείξει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ότι όχι μόνο δεν στέκεται εμπόδιο σε όποιον αθλητή επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλο Σωματείο, οποιασδήποτε κατηγορίας, αλλά τον βοηθά με κάθε τρόπο να ανοίξει τα φτερά του! Αυτό ακριβώς, λοιπόν, έγινε και στην προκειμένη περίπτωση, όχι βέβαια γιατί παραπεισθήκαμε από δήθεν «ειλικρινείς» και απόλυτα προσχηματικές ανασκευές, αλλά γιατί μένουμε πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε και γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλα τα παιδιά που έρχονται και αγωνίζονται στην Ομάδα μας.
Δεν θα επανέλθουμε, εκτός αν απαιτηθεί, οπότε θα το πράξουμε αρμοδίως.
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ…
ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις