Ολυμπιακός Βόλου: “Απ’ τα γήπεδα, μας γυρίσατε πίσω στα δικαστήρια”

“Περήφανοι που είμαστε Διοίκηση σε αυτή την ομάδα, αλλά μη μας γυρίσετε οριστικά πίσω στα δικαστήρια” αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τη δικαίωση των ερυθρολεύκων στην Εφέσεων της ΕΠΟ και την εξάλειψη της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβάλει η Πειθαρχική της ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά:

Συντασσόμαστε απόλυτα με το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έκανε δεκτους τους ισχυρισμούς μας.

Εν ολίγοις, πρώτον, ο προγραμματισμένος αγώνας για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, με αντίπαλο για 90 λεπτά την ομάδα του Τοξότη Βόλου θα διεξαχθεί με κόσμο στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Εν ολίγοις, δεύτερον, απ τα γήπεδα, μας γυρίσατε πίσω στα δικαστήρια. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά και στους φιλάθλους μας. Αν θέλαμε να είμαστε στα δικαστήρια, θα μέναμε πίσω στα δικαστήρια. Δεν θα είχαμε έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου 1937, να τον αναλάβουμε στη πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του και μέσα από την καθημερινή ενασχόληση μαζί του να τον αγαπήσουμε και να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε διοίκηση σε αυτό το ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Θα συνεχίσουμε με καθαρό μυαλό και όραμα να ασκούμε διοίκηση. Έντιμα και τίμια. Και κυρίως με πράξεις. Γιατί από λόγια στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει όλοι.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να «κυνηγάμε» οποιονδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας. Να κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την προστατεύει. Να βάζει πάνω απ όλα την ομάδα. Πάνω απ το "εγώ" του. Να είναι στην κερκίδα, να αγαπάει, να στηρίζει και να τραγουδάει για την αγαπημένη του ομάδα και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο. Μετά κι απ την ανωτέρω απόφαση, αν κάποιος θεωρεί με τις πράξεις του, ότι εκείνος προστατεύει περισσότερο την ομάδα, από ό,τι εμείς, τότε να φύγουμε.

Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να προστατεύσει την ομάδα, πάνω από όλα ατομικά, αλλά και συλλογικά, αλλιώς θα γυρίσουμε οριστικά πίσω στα δικαστήρια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία το AP Sports Law και τον Άλκη Παπαντωνίου και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία και τον χειρισμό της υπόθεσης.

Με περηφάνια που είμαστε διοίκηση σε αυτή την ομάδα και για όσο μας θέλετε με πράξεις δίπλα σας,

Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις