Στον Λεβαδειακό ο Μπαΐροβιτς

Στον Λεβαδειακό κατέληξε ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους.

Η ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφή, τον 28χρονο Σουηδό επιθετικό Αντμίρ Μπαΐροβιτς, με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Η ομάδα μας συνεχίζει να ενισχύεται για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της, φέρνοντας έναν παίκτη με πολύ σημαντικές παραστάσεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Superleague 1 με τον Πανσερραϊκό, με τον οποίο είχε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (9) και Κύπελλο (2) τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στη χώρα μας άλλωστε ήρθε για πρώτη φορά το 2018 και αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον Παναιτωλικό στη Superleague 1, μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές με 13 γκολ και 4 ασίστ.

Στην Ελλάδα φόρεσε επίσης τη φανέλα των Χανίων, όπου πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν το 2021-22 στη Superleague 2, με 17 γκολ σε 29 συμμετοχές.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Sukhothai της Ταϊλάνδης και πριν 1,5 χρόνο επέστρεψε στη χώρα μας για την ομάδα των Σερρών. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης στη ρουμανική Σέπσι, καθώς επίσης στην ολλανδική Ναϊμέγκεν, τη νορβηγική Φόλο, αλλά και στις Λιουνγκσκίλε, Έστερ και Γκέφλε της πατρίδας του.

Επιπλέον έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες U19 και U17 της εθνικής Σουηδίας.

Αντμίρ καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις