Τελειώνει τρεις μεταγραφές η ΑΕΛ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΠΑΕ ΑΕΛ καταφέρνει έστω και στο τελευταίο 24ωρο να ολοκληρώσει τις τρεις – κατά δήλωση Δερμιτζάκη – μεταγραφές με τις οποίες φιλοδοξεί να ενισχύσει το ρόστερ της για το υπόλοιπο της περιόδου.

Όπως ακριβώς προανήγγειλε ο προπονητής τους, οι “βυσσινί” κινήθηκαν για την απόκτηση δύο φορ (ο ένας προς αντικατάσταση του Ογκμπόε) και ενός ακραίου επιθετικού και φαίνεται να απέσπασαν τις υπογραφές τους, όπως άπαντες πλέον συμφωνούν, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν χθες τα εισιτήρια στα χέρια τους και πέταξαν το βράδυ ή πετάνε σήμερα νωρίς το πρωί για την Ελλάδα και τη Λάρισα.

Πλην φυσικά του αριστεροπόδαρου Αργεντινού 22χρονου επιθετικού Λεάντρο Μορέιρα, η περίπτωση δανεισμού του οποίου ήταν από την Κυριακή γνωστή, έρχεται ένας ακόμη νεαρός ακραίος κυνηγός καταγόμενος από τη Βοσνία ως δανεικός, πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο Χαμζά Γκασάλ της Ζελέζνιτσαρ και ένας έμπειρος Νιγηριανός σέντερ φορ (σ.σ. ηλικιακά αντικαθιστά τον Οτορμίν), ο 34χρονος Κεχίντε Φατάι, της ρουμανικής Οτελούλ Γκαλάτι, με το αξιοπρόσεκτο ωστόσο βιογραφικό τόσο εντός όσο και εκτός Ρουμανίας.

Εκείνο που είναι βέβαιο είναι πως αν ακολουθηθεί το πρόγραμμα χωρίς άλλου είδους εμπλοκές, ως και την εκπνοή της προθεσμίας των μεταγραφών σήμερα Τετάρτη 31/01 το βράδυ, θα δώσουν άπαντες στο επιτελείο των “βυσσινί” αγώνα δρόμου ώστε να περάσουν ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και να ανακοινωθούν.

Μπαράζ ανακοινώσεων αναμένεται λοιπόν σήμερα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς συν τοις άλλοις δεν έχει ανακοινωθεί και η απόκτηση του Τσουμάνη, ενώ αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα πρέπει να αναμένουμε πάλι εντός της ημέρας τη λύση συμβολαίου του Μάριου Ογκμπόε!

Δυο λόγια παραπάνω…

Δεδομένου ότι τα στοιχεία καριέρας του Λεάντρο Μορέιρα τα είδαμε από μέρες, πάμε να δούμε και δυο πράγματα για τους άλλους δύο.

  • Ο έμπειρος Νιγηριανός φορ, Κεχίντα Φατάι, έχει λοιπόν θητεία σε γνωστές ομάδες της Ευρώπης, όπως η Φαρούλ Κονστάντσα και η Άστρα της Ρουμανίας και έπειτα η Κλαμπ Μπριζ, η Σπάρτα Πράγας και η Ντιναμό Μινσκ, για να επιστρέψει στη Ρουμανία όπου φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες της Άρτζες Πιτέστι και τελευταία της Οτελούλ Γκαλάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

  • Ο αριστεροπόδαρος 22χρονος Βόσνιος εξτρέμ, Χαμζά Γκασάλ, παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια και έως τώρα αγωνίζονταν στην Ζελέζνιτσαρ. Είναι 21 ετών (16/12/2022) γεννημένος στο Τράβνικ και έχει 1.70 ύψος. Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της χώρας του (Κ15, Κ16, Κ17, Κ18, Κ19, Κ21). Είναι τρεις φορές πρωταθλητής Βοσνίας U17 (μία με την Σαράγεβο και δύο με την Ζελέζνιτσαρ) και μία U19 (Ζελέζνιτσαρ). Από το καλοκαίρι του 2021 αγωνίζεται στη πρώτη ομάδα της Ζελέζνιτσαρ έχοντας 57 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στα προκριματικά του Conference League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

camposnews978.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις