Για πρώτη φορά στην ιστορία στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναιτωλικός | Τα highlights

Ο Παναιτωλικός πήρε δεύτερη νίκη (3-1) επί του ΟΦΗ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyt28i3u6o9l?integrationId=40599v1tl6nwn662

Ο Παναιτωλικός με δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον ΟΦΗ (2-1,3-1) πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ομάδα του Αγρινίου περνάει στους «4» του θεσμού.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, πιέζοντας ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Προκειμένου να βρει το γκολ που θα ισοφάριζε το συνολικό σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλείου έχασε σημαντική στιγμή. Ο Νέιρα έβγαλε μια σέντρα, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν μπόρεσε να διώξει, αλλά κανείς από τους παίκτες του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο τέλος κέρδισε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν αρκετές σημαντικές στιγμές, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που βρήκε το γκολ. Στο 38′ ο Ντουάρτε έκανε ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε και ο ΟΦΗ να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Αλλά στο 58ο λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε δεύτερο τέρμα και «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βγήκαν στην κόντρα, ο Λιάβας έδωσε στον Ντουάρτε ο οποίος έκανε τσαφ. Όμως ο Χατζηθεοδωρίδης ευνοήθηκε και έκανε με πλασέ το 2-0. Στο 72ο λεπτό ο Ισέκα μείωσε για τον ΟΦΗ με ωραίο πλασέ και ο Πέρες στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου, Μλάντεν, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Τορεχόν, Ντίας, Πέδρο, Λιάβας (57′), Μπακάκης (70′), Ντουάρτε (70′), Σενγκέλια (85′), Πέρες (85′)

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μπρεσάν, Μπάκου, Νέιρα, Βούρος, Τοράλ, Τοράρινσον, Λουίζ Φελίπε, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Αμπάντα, Ριέρα (45′), Μοσκέρα (55′), Ισέκα (64′), Γκαγέγκος (64′), Λάρσον (78′)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις