Άνετα ο Λεβαδειακός στη Μυτιλήνη

Οι Πράσινοι πέρασαν (3-0) από την έδρα του Αιολικού και πήγαν τη διαφορά στο +6 από την ΑΕΛ.

Το 6ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο (10/02) ο Λεβαδειακός στη Μυτιλήνη. Ο πρωτοπόρος του Α’ ομίλου εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Αιολικού και φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, οπότε προηγήθηκε 2-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έκλεισε 8 παιχνίδια χωρίς τρίποντο, έχει να πανηγυρίσει στο γήπεδό της από τις 26 Νοεμβρίου και βρίσκεται στο +5 από την τελευταία θέση, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Αιολικός απείλησε στο 5′ με τον Ζιβοΐνοβιτς, αλλά στο 10′ ο Ουνγιαλίδης ανέτρεψε τον Συμελίδη και ο Πολέτο με πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 27′ ο Κωστή έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 έπειτα από πάσα του Κουάδρα και στις καθυστερήσεις από πάσα του Μεχία ο Τσιριγώτης στην κόντρα βρήκε δίχτυα με πλασέ.

Ο ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε και οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με στατικές φάσεις, όπως η εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 51′. Στο 88′ οι Βοιωτοί κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για ανατροπή του Γκεζαλί από τον Καρανίκα και ο Μπαΐροβιτς από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 0-3.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-3
Σκόρερ: 11′ πέν. Πολέτο, 45’+2′ σουτ Τσιριγώτης, 89′ πέν. Μπαΐροβιτς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σλόμπονταν Κρτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιοκέ, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Σαραντίδης (68′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβοΐνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο), Λιάγκας, Κουάδρα (87′ λ.τρ. Γιαννιώτας), Συμελίδης (87′ Ντεντάκης), Πολέτο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις