Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από άνθρωπο του Βόλου ο Τετέι: «Με αποκάλεσε μαϊμού»

Πολύ σοβαρή καταγγελία από τον Ανδρέα Τετέι, ο οποίος ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Βόλο πως κάποιος από το team των φιλοξενούμενων των αποκάλεσε μαϊμού. Μάλιστα, ο Τετέι ανέβασε και ένα story στο instagram στο οποίο αναφέρει «ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του σε story που ανέβασε στο Instagram.

Όσα είπε ο Τετέι μετά το ματς:

https://exchange.glomex.com/video/v-cz2ei420fnpl?integrationId=40599v1tl6nwn662

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα (για το παιχνίδι), θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε.

Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Για αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή. Ακουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ. Με ενόχλησε».

\sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις