Δίπλα στον Τετέι ο ΠΣΑΠΠ: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις

Μοιράσου το άρθρο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών χαρακτήρισε απαράδεκτες τέτοιου είδους συμπεριφορές και τόνισε την εναντίωσή του σε κάθε μορφή διακρίσεων, ενώ παράλληλα απευθύνθηκε στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, ζητώντας να διερευνηθεί το περιστατικό και να κινηθεί κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Ανδρέα Τεττέι, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕ Κηφισιά, μετά την καταγγελία του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Ο Σύνδεσμος, όπως πάντοτε πράττει, εκδηλώνει, με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο, την εναντίωσή του σε κάθε μορφή διακρίσεων και καταδικάζει κάθε τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά ως εμφανώς αντίθετη με τους κανόνες, τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας, αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου και φιλάθλου.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνθήκαμε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για να διερευνήσει το περιστατικό και να κινήσει κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων.

Παράλληλα, προτείναμε να αναλάβουμε κοινή δράση για την ανάδειξη και τη στηλίτευση κάθε συμπεριφοράς που ενισχύει κάθε μορφής διάκριση και ιδίως τη φυλετική διάκριση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις